Libnet.ro
UNICEF

00:07

Emmanuel Macron, intalnire cu Klaus Iohannis in Romania. Care va fi programul celor doi sefi de stat

Antena3 Antena3,
Emmanuel Macron, intalnire cu Klaus Iohannis in Romania. Care va fi programul celor doi sefi de stat

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, va veni joi in Romania, urmand sa aiba convorbiri si conferinta de presa comuna cu presedintele Klaus Iohannis. Seful statului francez va vizita. continuă pe Antena3

Transportatorii vor sa organizeze un protest cu ocazia vizitei presedintelui francez Emmanuel Macron la Bucuresti

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR), unul dintre patronatele transportatorilor, a anuntat marti ca a solicitat Primariei Capitalei aprobarea pentru organizarea unui protest cu ocazia vizitei oficiale a presedintelui Frantei, Emmanuel Macron, la Bucuresti, in 24 august, pentru a-si exprima dezacordul referitor la impunerea de catre Franta a unui salariu minim pentru soferii din alte state pentru perioada petrecuta pe teritoriul francez.

Cozmin Gusa: Klaus Iohannis trebuie sa prezinte un proiect de relevanta pentru marile puteri

Consultatul politic Cozmin Gusa a declarat, vineri, la Realitatea TV, ca presedintele Klaus Iohannis ar putea sa profite de faptul ca nu mai are, in prezent, legaturi cu niciun partid politic si sa construiasca un proiect intern cu relevanta pentru marile puteri ale lumii. Aceasta strategie l-ar ajuta pe seful statului sa-si mentina statutul pe care si l-a dobandit pe plan international in ultima perioada, considera Gusa.

Emmanuel Macron vine sa seduca Europa de Est

Liderul de la elysee incepe miercuri un turneu in Europa Centrala si de Est, in cadrul caruia va ajunge si in Romania si in care este de asteptat sa explice linia dura adoptata cu privire la lucratorii est-europeni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )