Libnet.ro
UNICEF

19:00

Miami 2015: Simona Halep, invinsa de Serena Williams, scor 2-6, 6-4, 5-7, dupa 14 victorii consecutive

România Liberă România Liberă,
Miami 2015: Simona Halep, invinsa de Serena Williams, scor 2-6, 6-4, 5-7, dupa 14 victorii consecutive

Miami 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 3, a fost eliminata, in semifinalele turneului de la Miami, de catre liderul mondial Serena Williams, cu scorul de 2-6, 6-4, 5-7, la capatul unui meci spectaculos. continuă pe România Liberă

Miami 2015. Simona Halep a trecut de Stephens, scor 6-1, 7-5. Urmeaza Serena Williams, in semifinale

Miami 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 3, s-a calificat in semifinalele turneului de la Miami, dupa ce a eliminat-o pe Sloane Stephens, 45 WTA, cu scorul de 6-1, 7-5. Urmatoarea adversara a romancei este liderul mondial Serena Williams.

Live Text Miami 2015. Simona Halep - Serena Williams: vineri, ora 04.00. Adevarata finala a turneului de la Miami

Miami 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 3 si liderul mondial Serena Williams se vor confrunta, vineri, de la ora 04. 00, intr-un meci mult asteptat, din semifinalele turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami.

Live Text Miami 2015. Simona Halep - Sloane Stephens: ora 02.00. Romanca, asteptata de Serena in semifinala

Miami 2015. Simona Halep, cap de serie 3, va juca, in noaptea de miercuri spre joi, ora 02. 00 ora Romaniei), impotriva americancei Sloane Stephens, locul 45 WTA, in sferturile turneului Premier Mandatory de la Miami. Romanca va avea sanse unei victorii importante in cea de a cincea intalnire cu Stephens.

Live Text Miami 2015. Simona Halep - Sloane Stephens: ora 02.00. Sansa unei victorii mari in fata americancei

Miami 2015. Simona Halep, cap de serie 3, va juca, in noaptea de miercuri spre joi, ora 02. 00 ora Romaniei), impotriva americancei Sloane Stephens, locul 45 WTA, in sferturile turneului Premier Mandatory de la Miami. Romanca va avea sanse unei victorii importante in cea de a cincea intalnire cu Stephens.

Live Text Miami 2015. Simona Halep - Sloane Stephens: miercuri seara. Sansa unei victorii mari in fata americancei

Miami 2015. Simona Halep, cap de serie 3, va juca, miercuri seara, impotriva americancei Sloane Stephens, locul 45 WTA, in sferturile turneului Premier Mandatory de la Miami. Romanca va avea sanse unei victorii importante in cea de a cincea intalnire cu Stephens.

Miami 2015. Simona Halep s-a calificat in sferturi, dupa 6-3, 7-5, cu Pennetta. A spart gheata cu italianca!

Miami 2015. Simona Halep, cap de serie 3, s-a calificat in sferturile turneului Premier Mandatory de la Miami, dupa ce a eliminat-o pe Flavia Pennetta, cu scorul de 6-3, 7-5.

Simona Halep, invinsa de Serena Williams in semifinale la Miami Open dupa o lupta titanica

Simona Halep a parasit, vineri dimineata in Romania, turneul de la Miami in faza semifinalelor, fiind invinsa de lidera mondiala Serena Williams la capatul a trei seturi extrem de disputate pe durata a peste doua ore. Halep a cedat usor primul set, apoi s-a adunat si a luat meciul pas cu pas, reusind sa produca fisurile necesare in jocul Serenei pentru a forta decisivul. Halep a revenit de la 2-5 in decisiv, cu trei game-uri la rand, dar in final a cedat un break la zero si astfel s-a scris istoria acestui meci asteptat de toata lumea si care a certificat inca o data ca Halep este o rivala de temut pentru Serena.

Simona Halep, invinsa dupa trei seturi de Serena Williams

Simona Halep numarul trei mondial) a fost invinsa, in aceasta dimineata, in jurul orei 7 ora Romaniei), de liderul mondial, americanca Serena Williams, cu 6-2, 4-6, 7-5, in semifinalele turneului de tenis WTA de la Miami Open Florida), dotat cu premii totale de 5. 235 dolari, relateaza mass media.

Simona Halep: Meciul cu Serena Williams a fost un meci jucat in cautarea acelui moment in care sa joc cel mai bun tenis al meu/ Multumesc celor care au facut nopti albe sa ma urmareasca

Simona Halep scrie, pe pagina sa Facebook, ca in ultimele patru saptamani si-a demonstrat ca poate ajunge din ce in ce mai departe daca nu abandoneaza jocul, amintind astfel de declaratia sa referitoare la meciul impotriva Ekaterinei Makarova din sferturile Australian Open, potrivit careia acela a fost momentul in care a decis sa nu mai renunte la lupta. Halep vorbeste si despre meciul din semifinalele turneului de la Miami impotriva Serenei Williams, afirmand ca nu a jucat cu gandul la scor. Din secretele marilor campioni ai tenisului P).

Miami 2015: Avancronica Halep vs Williams, adevaratul raport de forte inaintea celui mai asteptat meci al anului

Miami 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 3 si Serena Williams, principala favorita a turneului de la Miami, se vor confrunta, in semifinale, in cel mai asteptat meci al anului. Raportul de forte dintre cele doua nu s-a schimbat pe .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )