Libnet.ro
UNICEF

18:30

Mihai Stoica, audiat de politia din Skopje dupa ce a agresat mai multi jurnalisti inainte de antrenamentul oficial al Stelei

Hotnews Hotnews,
 Mihai Stoica, audiat de politia din Skopje dupa ce a agresat mai multi jurnalisti inainte de antrenamentul oficial al Stelei

Mihai Stoica, managerul general al Stelei, a fost audiat de politia din Skopje dupa ce a agresat mai multi jurnalisti romani inainte de antrenamentul oficial al campioanei Romaniei la fotbal n. r. pentru meciul cu Vardar, din turul doi preliminar al Champions League). continuă pe Hotnews

Mihai Stoica, amendat de Tribunalul din Skopje dupa ce a agresat mai multi jurnalisti inainte de antrenamentul oficial al Stelei - MM a pledat vinovat

Mihai Stoica, managerul general al Stelei, a fost audiat de politia din Skopje dupa ce a agresat mai multi jurnalisti romani inainte de antrenamentul oficial al campioanei Romaniei la fotbal n. r. pentru meciul cu Vardar, din turul doi preliminar al Champions League). UPDATE: Reporterul agresat n. r. Alexandra Tanasescu) si-a scos certificat medico-legal. UPDATE 2: Mihai Stoica a mers la tribunal, pentru stabilirea faptelor. Oficialul Stelei a pledat vinovat. Instanta va lua o decizie. UPDATE 3: Mihai Stoica a fost gasit vinovat de Tribunal, oficialul Stelei fiind amendat cu 25. 000 de denari aproximativ 400 de euro). In plus, Stoica va suporta si cheltuielile de judecata.

Mihai Stoica, amendat de Tribunalul din Skopje dupa ce a agresat o jurnalista - MM a pledat vinovat

Mihai Stoica, managerul general al Stelei, a fost amendat, marti, de Tribunalul din Skopje cu aproximativ 400 de euro) dupa ce a agresat o jurnalista a Protv-ului inainte de antrenamentul oficial al campioanei Romaniei la fotbal n. r. pentru meciul cu Vardar, din turul doi preliminar al Champions League). Oficialul stelist va plati si cheltuielile de judecata.

VIDEO Mihai Stoica, amendat de Tribunalul din Skopje dupa ce a agresat o jurnalista - MM a pledat vinovat

Mihai Stoica, managerul general al Stelei, a fost amendat, marti, de Tribunalul din Skopje - Macedonia cu aproximativ 400 de euro) dupa ce a agresat o jurnalista a Protv-ului inainte de antrenamentul oficial al campioanei Romaniei la fotbal n. r. pentru meciul cu Vardar, din turul doi preliminar al Champions League). Oficialul stelist va plati si cheltuielile de judecata.

Mihai Stoica, audiat de politistii macedoneni. Afla de ce.

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a fost audiat la politia din Skopje, in noaptea de luni spre marti, dupa ce i-a injurat pe reporterii ProSport si ProTV si a agresat-o pe jurnalista Alexandra Tanasescu, informeaza www. prosport. ro, citat de Mediafax. Luni dupa-amiaza, la Skopje, reporterii ProSport si ProTV au fost agresati de bodyguarzii care insotesc lotul Stelei si de managerul Mihai Stoica, la antrenamentul oficial al formatiei antrenate de Laurentiu Reghecampf, inainte de .

Mihai Stoica, amendat dupa ce a agresat o echipa ProTV in Macedonia.

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a pledat vinovat, marti, in fata judecatorului din Skopje si a fost amendat cu 25. 000 de denari, aproximativ 400 de euro, urmand sa suporte si cheltuielile de judecata, dupa ce a agresat o echipa ProTV in Macedonia, transmite Mediafax. In scurt timp urmeaza sa fie audiata si reporterul Pro TV, Alexandra Tanasescu, agresata de Mihai Stoica si de unul dintre bodyguarzii care insotesc lotul Stelei. Politia nu l-a putut identifica dupa imagini pe .

Steaua ar putea intra din nou in atentia UEFA dupa ce Mihai Stoica a agresat o jurnalista la Skopje

Agentia de Monitorizare a Presei ActiveWatch a anuntat, in cursul zilei de marti, printr-un comunicat postat pe site-ul institutiei, ca va sesiza UEFA cu privire la comportamentul managerului general al FC Steaua, Mihai Stoica, care, impreuna cu doi bodyguarzi, a agresat o jurnalista a Protv in Macedonia, la Skopje, informeaza Mediafax.

Reporterii sportivi, AGRESATI de bodyguarzii Stelei si injurati de Mihai Stoica, la Skopje.

Reporterii ProSport si ProTV au fost agresati, luni, la Skopje, de bodyguarzii care insotesc lotul Stelei si injurati de managerul Mihai Stoica, la antrenamentul oficial al formatiei antrenate de Laurentiu Reghecampf, inainte de returul cu Vardar din Liga Campionilor, informeaza Mediafax. Site-ul www. prosport. ro precizeaza ca unul dintre agenti i-a smuls din maini telefonul mobil jurnalistei ProTV Alexandra Tanasescu si a sters imagini de pe acesta. Conform imaginilor difuzate de Sport. ro, .

Ce spune Dragomir despre Becali si agresiunea lui Mihai Stoica.

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a afirmat, marti, comentand incidentul in care managerul Mihai Stoica a agresat o echipa a postului ProTV, ca Gigi Becali, care o executa acum o pedeapsa de trei ani si jumatate de inchisoare, era stapan la Steaua, iar lipsa lui se simte in momentul de fata, transmite Mediafax. Intrebat daca Gigi Becali era in libertate mai avea loc incidentul in care a fost implicat Mihai Stoica, Dragomir a raspuns: Gigi Becali era stapanul, el stapanea bine pe toata .

Asociatia Presei Sportive din Romania condamna atitudinea lui Mihai Stoica

Gestul lui Mihai Stoica, managerul Stelei care a agresat fizic si a adus injurii grave unei echipe de jurnalisti romani, a fost condamnat de APS Romania.

ActiveWatch va sesiza UEFA cu privire la comportamentul lui Mihai Stoica.

Agentia de Monitorizare a Presei ActiveWatch a anuntat, marti, printr-un comunicat postat pe site-ul institutiei, ca va sesiza UEFA cu privire la comportamentul managerului general al FC Steaua, Mihai Stoica, care, impreuna cu doi bodyguarzi, a agresat o echipa a ProTV in Macedonia, transmite Mediafax. ActiveWatch va sesiza UEFA cu privire la comportamentul banditesc al reprezentantilor Steaua si cere solidaritate din partea colegilor de breasla ai jurnalistilor agresati si intimidati de .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2915 seconds )