Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ministerul Finantelor dezmite: Salariile bugetarilor nu vor ingheta in 2014.

România Liberă România Liberă,
Ministerul Finantelor dezmite: Salariile bugetarilor nu vor ingheta in 2014.

Ministerul Finantelor Publice dezminte informatia potrivit careia salariile tuturor bugetarilor ar ingheta in 2014. In anul 2014, un numar de 354. 155 salariati din sectorul bugetar, reprezentand cca. 30% din totalul numarului de posturi ocupate la nivelul lunii septembrie 2013, vor beneficia de majorari salariale, se arata intr-un comunicat al MF. Autoritatile precizeaza ca 274. 000 de bugetari vor beneficia de majorari salariale ca urmare a majorarii salariului de baza minim brut pe tara . continuă pe România Liberă

Guvernul ingheata salariile bugetarilor, in 2014. ...

Salariile bugetarilor raman la nivelul din 2013, fara sa fie aplicata valoarea de referinta din Legea salarizarii unitare. Majorari de pana la 10% fvor fi alocate doar profesorilor debutanti. Masura va fi aprobata de Guvern prin ordonanta de urgenta si justificata prin faptul ca neaplicarea acesteia ar genera un impact suplimentar asupra deficitului bugetului general consolidat de 4,6% din PIB, potrivit Mediafax. Duminica seara, premierul Victor Ponta a anuntat ca medicii rezidenti vor .

Salariile bugetarilor raman la nivelul din 2013, majorari de pana la 10% doar la profesori debutanti

Cuantumul brut al salariilor de baza si sporurilor acordate bugetarilor va fi mentinut anul viitor la acelasi nivel cu luna decembrie 2013, fara sa fie aplicata valoarea de referinta din Legea salarizarii unitare, o crestere salariala de pana 10% fiind prevazuta doar pentru profesori debutanti, noteaza Mediafax. Masura va fi aprobata de Guvern prin ordonanta de urgenta si justificata prin faptul ca neaplicarea acesteia ar genera un impact suplimentar asupra asupra deficitului bugetului general consolidat de 4,6% din produsul intern brut, afectand in mod semnificativ sustenabilitatea finantelor publice. Vezi documentul integral in atasament.

Salariile bugetarilor raman la nivelul din 2013. Majorari de pana la 10% vor fi alocate profesorilor debutanti

Salariile de baza si sporurile acordate bugetarilor raman la acelasi nivel ca in 2013 si anul viitor, fara sa fie aplicata valoarea de referinta din Legea salarizarii unitare. Singura crestere salariala,.

Salariile bugetarilor raman la nivelul din 2013

Cuantumul brut al salariilor de baza si sporurilor acordate bugetarilor va fi mentinut, anul viitor, la acelasi nivel cu luna decembrie a acestui an, fara sa fie aplicata valoarea de referinta din Legea salarizarii unitare, conform surselor de presa.

Ministerul Finantelor: Peste 354.000 de bugetari vor beneficia de majorari salariale, in 2014

Un numar de 354. 155 salariati din sectorul bugetar, reprezentand circa 30% din totalul posturilor ocupate la nivelul lunii septembrie 2013, vor beneficia de majorari salariale in 2014, precizeaza Ministerul.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )