Libnet.ro
UNICEF

20:15

Ministerul Finantelor a imprumutat astazi peste 500 de milioane de lei de la banci

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministerul Finantelor a imprumutat astazi peste 500 de milioane de lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, astazi, 511,3 milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark pe 113 luni, la un randament mediu de 4,48% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Finantelor a atras, joi, peste 437 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, joi, 437,1 milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark pe 62 de luni, la un randament mediu de 4,21% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Dupa afaceri de peste 683 mil. lei in 2017, Grupul Agricola Bacau investeste 4 mil. euro in semipreparate

Grupul Agricola Bacau a inregistrat anul trecut afaceri de peste 683 milioane lei, in crestere cu 5,31% fata de anul anterior. Cea mai mare companie din cadrul grupului, Agricola International SA Bacau, a inregistrat in 2017 o cifra de afaceri de.

ANAF plateste anual peste 2 milioane de lei pe PLICURI TRIMISE GRESIT: RISIPA DE BANI PUBLICI

Din categoria bani risipiti, Profit. ro dezvaluie ca Fiscul cheltuie anual peste 2 milioane de lei pe plicuri trimise gresit. Informatia vine dupa ce actualul ministrul al Finantelor, Eugen.

Peste 500 de amenzi, aplicate de politisti in ultimele doua zile

In perioada 23 25 februarie, politistii ialomiteni au intervenit la aproape 80 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Oamenii legii au aplicat peste 500 de sanctiuni contraventionale, au constatat 35 de infractiuni, iar pentru neregulile constatate in trafic au retinut 16 permise de conducere.

Peste 500 de civili au fost ucisi in sapte zile de bombardamente in Ghouta de Est

Raidurile regimului sirian au ucis in sapte zile peste 500 de civili, intre care 123 de copii, in regiunea Ghouta de Est, fief al rebelilor in apropiere de Damasc bombardat fara oprire de la 18 februarie, a transmis sambata organizatia neguvernamentala Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO), potrivit AFP.

Siria: Peste 500 de civili au fost ucisi in ultima saptamana in bombardamentele efectuate de trupele loiale lui Bashar al-Assad

Raidurile efectuate in regiunea Ghouta de Est, fief al rebelilor in apropiere de Damasc, de trupele armate loiale dictatorului sirian Bashar al-Assad au dus la peste 500 de civili ucisi doar in ultimele 7 zile.

Profit net de 31,4 milioane lei in 2017, pentru operatorul KFC si Pizza Hut

Sphera Franchise Group SFG), operatorul restaurantelor KFC si Pizza Hut, a raportat, ieri, un profit net de 31,4 milioane lei in 2017, in scadere cu 35,5% fata de anul anterior.

Ansambluri rezidentiale de peste 100 milioane euro isi lanseaza oferta la Salonul Imobiliar Bucuresti

Proiecte imobiliare cu o valoare cumulata de peste 100 milioane de euro isi lanseaza oferta in cadrul primului targ de profil al anului, Salonul Imobiliar Bucuresti, care incepe vineri, 2 martie la Palatul Parlamentului, conform unui comunicat de presa remis Redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )