Libnet.ro
UNICEF

21:31

Ministrul de externe al Rusiei da asigurari ca Estul Ucrainei nu va deveni o a doua Crimee

România Liberă România Liberă,
Ministrul de externe al Rusiei da asigurari ca Estul Ucrainei nu va deveni o a doua Crimee

Minitrul de esterne al Rusiei, Serghei Lavrov, da asigurari ca Estul Ucrainei nu va deveni o a doua Crimee. in plus, oficialul rus a pledat pentru integritatea teritoriala a Ucrainei. continuă pe România Liberă

Rusia da asigurari ca estul Ucrainei NU va deveni o a doua Crimee

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a asigurat marti ca Donbas nu va deveni o a doua Crimee, pledand pentru integritatea teritoriala a Ucrainei, relateaza agentia RIA Novosti in pagina electronica,.

Oficial militar ucrainean: Aproximativ 10.000 de militari rusi sunt in estul Ucrainei

Aproximativ 10. 000 de militari rusi se afla in prezent in estul Ucrainei, unde are loc un conflict separatist, acuza seful Statului Major al armatei ucrainene, citat de AFP. in estul Ucrainei.

Elvetia mai pune pe lista sanctiunilor inca 13 persoane si companii din estul Ucrainei

Elvetia a largit lista persoanelor si a companiilor, impotriva carora sunt impuse sanctiuni pentru situatia din estul Ucrainei, aducand-o astfel in conformitate cu deciziile restrictive ale UE. Pe lista extinsa.

NATO ar fi livrat avioane de vanatoare si elicoptere de atac in estul Ucrainei

NATO ar fi livrat echipament de lupta in regiunile din estul Ucrainei anunta Rossiyskaya Gazeta, citata de sputniknews. com. Mai exact, NATO a descarcat duminica aeronave de transport, avioane de vanatoare si.

Aproximativ 10.000 de militari rusi sunt in estul Ucrainei, sustine un oficial militar ucrainean

Aproximativ 10. 000 de militari rusi se afla in prezent in estul Ucrainei, unde are loc un conflict separatist, acuza seful Statului Major al armatei ucrainene, citat de AFP.

Cati militari rusi se afla, in prezent, in estul Ucrainei

Aproximativ 10. 000 de militari rusi se afla in prezent in estul Ucrainei, unde are loc un conflict separatist, acuza seful Statului Major al armatei ucrainene, potrivit Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )