Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Muncii a dat marele anunt pentru mamici: Cand vor intra in plata noile indemnizatii

B1 B1,
Ministrul Muncii a dat marele anunt pentru mamici: Cand vor intra in plata noile indemnizatii

Legea privind cresterea indemnizatiei pentru mame, precum si a perioadei de plata, va intra in vigoare de la 1 iulie, asa cum prevede legea, a declarat noul ministru al Muncii, Dragos. continuă pe B1

Ministrul Muncii: Pensiile vor creste cand ne vom permite sa creasca (VIDEO)

Trebuie sa se revina la un sistem unitar de pensii, pentru ca in conditiile acordarii celor speciale, nu exista suficiente resurse pentru a le mari semnificativ, a declarat Ministrul Muncii. Dragos.

Noile indemnizatii pentru mame vor intra in plata de la 1 iulie, da asigurari ministrul Muncii

De la 1 iulie va intra efectiv in vigoare legea privind noile indemnizatii pentru mame, a dat azi asigurari ministrul Muncii, Dragos Paslaru, anunta Mediafax. Declaratia a fost facuta la emisiunea Dupa 20 de ani de la ProTv.

Ministrul Muncii: in 2050 sistemul de pensii va fi in colaps din cauza pensiilor speciale. Anul acesta doar vom indexa pensiile, fara cresteri considerabile

Pensiile nu vor creste considerabil anul acesta sau la inceputul anului viitor, vor fi doar indexarile uzuale, a declarat duminica, Dragos Pislaru, ministrul Muncii, el afirmand ca pensiile vor creste atunci cand ne vom permite sa creasca. Concomitent, el a atacat si pensiile speciale, afirmand ca, in acest ritm, sistemul public de pensii va fi in colaps in anul 2050.

Ministrul Muncii: Trebuie sa se revina la un sistem unitar de pensii, insa acest Guvern nu isi va asuma

Ministrul Muncii Dragos Pislaru a declarat in emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata duminica dimineata de ProTV, ca trebuie sa se revina la un sistem unitar de pensii pentru ca in conditiile acordarii de pensii speciale nu exista suficiente resurse pentru a mari semnificativ pensiile. Ministrul a precizat ca actualul Guvern nu isi va asuma insa aceasta modificare.

Reforma sistemului de pensii mai are de asteptat, spune ministrul Muncii, Dragos Paslaru

Un sistem unitar de pensii este absolut indispensabil, pentru a se corecta brambureala iscata in sistem de pensiile speciale. Invitat azi la ProTv, la emisiunea Dupa 20 de ani, ministrul Muncii, Dragos Paslaru, a declarat ca acest sistem unitar de pensii este necesar, dar ca actualul Guvern nu isi va asuma o asemena schimbare majora.

Ministrul Muncii conduce delegatia Romaniei la Reuniunea Umanitara Mondiala

Dragos Pislaru, ministrul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice participa in perioada 23 - 24 mai 2016 la Reuniunea Umanitara Mondiala care se va desfasura la Istanbul, potrivit unui comunicat al ministerului de resort.

Ministrul Muncii: De la 1 iulie, vor intra in plata noile indemnizatii pentru mame

Noul ministru al Muncii, Dragos Paslaru, a dat asigurari ca legea privind cresterea indemnizatiei pentru mame, precum si a perioadei de plata, va intra in vigoare exact asa cum prevede legea, de la 1 .

Trebuie sa se revina la un sistem de pensii unitar, dar acest Guvern nu isi va asuma

Dragos Pislaru, ministrul Muncii, a declarat, la ProTv, ca trebuie sa se revina la un sistem unitar de pensii pentru a se elimina nedreptatile cauzate de pensiile speciale. Acesta a precizat ca, in conditiile acordarii de pensii speciale, nu exista suficiente resurse pentru a putea creste semnificativ restul pensiilor si a punctat faptul ca Executivul condus de Dacian Ciolos nu isi va asuma insa aceasta modificare. Ceea ce va trebui facut, dar nu cred ca acest Guvern isi va asuma, e sa se revina la un sistem de pensii unitar, pentru ca nu vom avea resurse daca sistemul se va imparti in pensii speciale. Exista niste indexari de pensii care se fac, dar cresterile semnificative se pot intampla doar prin cresterea bugetului de stat - fie printr-o mai buna colectare a taxelor existente, fie prin cresterea taxelor - sau prin cresterea eficientei folosirii banului public, a declarat Dragos Pislaru, in emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata in aceasta dimineata de ProTV.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )