Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ministrul Muncii: in 2050 sistemul de pensii va fi in colaps din cauza pensiilor speciale. Anul acesta doar vom indexa pensiile, fara cresteri considerabile

Adevărul Adevărul,
Ministrul Muncii: in 2050 sistemul de pensii va fi in colaps din cauza pensiilor speciale. Anul acesta doar vom indexa pensiile, fara cresteri considerabile

Pensiile nu vor creste considerabil anul acesta sau la inceputul anului viitor, vor fi doar indexarile uzuale, a declarat duminica, Dragos Pislaru, ministrul Muncii, el afirmand ca pensiile vor creste atunci cand ne vom permite sa creasca. Concomitent, el a atacat si pensiile speciale, afirmand ca, in acest ritm, sistemul public de pensii va fi in colaps in anul 2050. continuă pe Adevărul

Reforma sistemului de pensii mai are de asteptat, spune ministrul Muncii, Dragos Paslaru

Un sistem unitar de pensii este absolut indispensabil, pentru a se corecta brambureala iscata in sistem de pensiile speciale. Invitat azi la ProTv, la emisiunea Dupa 20 de ani, ministrul Muncii, Dragos Paslaru, a declarat ca acest sistem unitar de pensii este necesar, dar ca actualul Guvern nu isi va asuma o asemena schimbare majora.

Ministrul Muncii: Trebuie sa se revina la un sistem unitar de pensii, insa acest Guvern nu isi va asuma

Ministrul Muncii Dragos Pislaru a declarat in emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata duminica dimineata de ProTV, ca trebuie sa se revina la un sistem unitar de pensii pentru ca in conditiile acordarii de pensii speciale nu exista suficiente resurse pentru a mari semnificativ pensiile. Ministrul a precizat ca actualul Guvern nu isi va asuma insa aceasta modificare.

Ministrul Muncii: Pensiile vor creste cand ne vom permite sa creasca (VIDEO)

Trebuie sa se revina la un sistem unitar de pensii, pentru ca in conditiile acordarii celor speciale, nu exista suficiente resurse pentru a le mari semnificativ, a declarat Ministrul Muncii. Dragos.

Ministrul Muncii conduce delegatia Romaniei la Reuniunea Umanitara Mondiala

Dragos Pislaru, ministrul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice participa in perioada 23 - 24 mai 2016 la Reuniunea Umanitara Mondiala care se va desfasura la Istanbul, potrivit unui comunicat al ministerului de resort.

Noile indemnizatii pentru mame vor intra in plata de la 1 iulie, da asigurari ministrul Muncii

De la 1 iulie va intra efectiv in vigoare legea privind noile indemnizatii pentru mame, a dat azi asigurari ministrul Muncii, Dragos Paslaru, anunta Mediafax. Declaratia a fost facuta la emisiunea Dupa 20 de ani de la ProTv.

Borc: Reputatia capitalului romanesc a avut de suferit din cauza asocierii cu actele de coruptie din companii de stat

Profesionalizarea companiilor de stat este critica pentru mediul de afaceri privat, avand in vedere faptul ca reputatia firmelor cu capital romanesc este afectata din cauza asocierii cu acte de coruptie produse in principal in intreprinderile de stat, situatie care determina oamenii bine pregatiti sa lucreze in multinationale, sustine vicepremierul si ministrul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri, Costin Borc, citat de Agerpres.

Meciul Simonei Halep cu japoneza Nao Hibino a fost amanat din cauza ploii. Vezi in ce zi a fost reprogramat meciul

Meciul Simonei Halep cu Nao Hibino Japonia, 70 WTA) din primul tur al turneului de la Roland Garros a fost amanat pentru ziua de luni din cauza ploii. Antrenorul Simonei Halep, australianul Darren Cahill, a.

MotoGP: Victorie pentru Jorge Lorenzo (Yamaha) in Marele Premiu al Italiei - Valentino Rossi, abandon din cauza motorului

Pilotul spaniol Jorge Lorenzo Yamaha), campionul mondial en titre, a castigat Marele Premiu al Italiei la MotoGP, clasa-regina a motociclismului viteza, duminica pe circuitul de la Mugello, in timp ce marele favorit al publicului, italianul Valentino Rossi, plecat din pole position, a fost nevoit sa abandoneze din cauza unei probleme mecanice.

Roland Garros: Meciul Simonei Halep a fost amanat din cauza ploii

Simona Halep ar fi trebuit sa o intalneasca duminica pe Nao Hibino Japonia, locul 70 WTA), in primul tur de la Roland Garros. Meciul a fost insa amanat din cauza ploii, dupa cum anunta Darren Cahill, antrenorul sportivei din Romania, pe contrul personal de Twitter.

Un concert Carlas Dream a fost intrerupt din cauza aglomeratiei. Noua copii au LESINAT din lipsa de AER. Artistii acuza ISU. Spectacolul NU era autorizat

ISU Neamt a oprit, vineri seara, un concert al formatiei Carlas Dream, care se desfasura in incinta Galleria Mall Piatra Neamt, dupa ce noua copii au lesinat din cauza conditiilor improprii in care avea loc evenimentul.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )