Libnet.ro
UNICEF

15:45

Ministrul Muncii, despre zilele libere pentru BUGETARI: 27,28,29 decembrie NU vor fi zile LIBERE. Detalii de ULTIM MOMENT (FOTO)

B1 B1,
Ministrul Muncii, despre zilele libere pentru BUGETARI: 27,28,29 decembrie NU vor fi zile LIBERE. Detalii de ULTIM MOMENT (FOTO)

UPDATE: Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu a scris, pe pagina sa de Facebook, ca zilele 27, 28 si 29 decembrie nu vor fi zile libere, aceasta precizand ca ministerul Muncii si Justitiei Sociale nu a. continuă pe B1

Ministrul Muncii, despre zilele libere pentru bugetari: 27,28,29 decembrie NU vor fi zile libere (FOTO)

UPDATE: Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu a scris, pe pagina sa de Facebook, ca zilele 27, 28 si 29 decembrie nu vor fi zile libere, aceasta precizand ca ministerul Muncii si Justitiei Sociale nu a.

Instinct de salvator chiar si-n zilele libere. Pompierul din Turda: Nu am facut absolut nimic in plus fata de ce ar fi facut oricine

Lucian Mates este pompier la Turda, iar colegii lui din Cluj au aflat abia ieri de fapta sa de joia trecuta, zi in care era liber: a acordat primul ajutor unei batrane prinse sub o masina. Barbatul are o experienta de 11 ani ca pompier si vede in gestul sau drept nimic in plus fata de ce ar fi facut oricine.

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )