Libnet.ro
UNICEF

17:15

Ministrul Razvan Cuc, avertisment pentru functionarii Aeroportului Otopeni: Sunt acolo pentru a dezvolta compania si nu doar sa mearga la servici si sa aiba un loc de unde sa plece la sfarsitul zilei

B1 B1,
Ministrul Razvan Cuc, avertisment pentru functionarii Aeroportului Otopeni: Sunt acolo pentru a dezvolta compania si nu doar sa mearga la servici si sa aiba un loc de unde sa plece la sfarsitul zilei

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat, marti, ca a solicitat consiliului de administratie al Aeroportului Otopeni sa revoce managementul. Cuc spune ca sunt probleme la lansarea proiectelor, dar a dat. continuă pe B1

Apel la adresa ministrului Razvan Cuc, legat de conducerea Metrorex

Apel la ministrul Razvan Cuc, legat de conducerea Metrorex. In urma verificarilor facute de Corpul de Control al ministrului transporturilor, constatandu-se ilegalitatea Consiliului de Administratie al Metrorex.

CALEA FERATA BUCURESTI-NORD- AEROPORTUL OTOPENI: Razvan Cuc semneaza contractul pentru modernizarea CFR

Contractul privind proiectarea, executia si modernizarea liniei de cale ferata Bucuresti Nord - Aeroport International Henri Coanda Bucuresti va fi semnat astazi, in prezenta ministrului Transporturilor, Razvan Cuc, si a consilierului Primului - Ministru, Gheorghe Popescu, anunta un comunicat de presa.

Dancila, intrebata de demiterea directorului CNAIR: Voi vorbi cu Razvan Cuc

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni seara, la TVR1, intrebata daca il va demite pe directorul CNAIR, ca va discuta cu ministrul Transporturilor Razvan Cuc pentru a vedea cat de important este Narcis Neaga in proiectele de infrastructura, potrivit Mediafax.

ONU, avertisment pentru populatie. Mai multe persoane obeze decat cele care sufera de foame

ONU avertizeaza! Persoanele obeze sunt vizate. Datele preliminare din documentul care priveste starea globala pentru securitatea alimentatiei si nutritiei arata ca, pentru prima oara, populatia mondiala care sufera de obezitate a depasit-o pe cea care sufera de foame. ONU, avertizare pentru populatia obeza! Datele preliminare care au in vedere starea globala a securitatii alimentare a [] .

Razvan Cuc semneaza marti contractul pentru modernizarea liniei de cale ferata Bucuresti Nord-Aeroportul Otopeni

Contractul privind proiectarea, executia si modernizarea liniei de cale ferata Bucuresti Nord - Aeroport International Henri Coanda Bucuresti va fi semnat marti in prezenta ministrului Transporturilor, Razvan.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )