Libnet.ro
UNICEF

18:15

Ministrul Sanatatii estimeaza ca, pana la 1 iunie, Romania va ajunge la 10 mii de cazuri de coronavirus

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministrul Sanatatii estimeaza ca, pana la 1 iunie, Romania va ajunge la 10 mii de cazuri de coronavirus

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, estimeaza ca, pana la 1 iunie, Romania va ajunge la 10. 000 de cazuri de coronavirus, iar odata cu a doua jumatate a lunii maise asteapta la o scadere progresiva a numarului de cazuri noi. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Sanatatii a anuntat cand scapam de Coronavirus

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, estimeaza ca, pana la 1 iunie, Romania va ajunge la 10. 000 de cazu.

Ministrul Sanatatii merge in Suceava, dupa demisiile din conducerea Spitalului de Urgenta

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru si secretarul de stat Ionel Oprea, medic militar, merg joi la Suceav.

Ministrul Sanatatii merge la Suceava, unde conducerea spitalului a demisionat la o saptamana de la numire. Noul secretar de stat din MS, medic militar, ramane acolo sa gestioneze situatia

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, si noul secretar de stat Ionel Oprea, medic militar, vor merge joi la Suceava. Secretarul de stat va ramane in localitate pentru gestionarea situatiei, au anuntat autoritatile. 200 de cadre medicale din Suceava au fost confirmate cu coronavirus, iar peste 30 de pacienti internati la acest spital au murit din cauza COVID. Miercuri seara, noua conducere a spitalului a demisionat.

Ministrul Sanatatii anunta ca, in contextul evolutiei locale de la Tandarei, se poate ajunge si la o carantinare

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, vineri, dupa ce autoritatile locale din judetul Ialomita au solicitat ca localitatea Tandarei sa intre in carantina, ca fiecare focar de coronavirus, mare sau mic, este evaluat particular.

Cate ventilatoare mecanice au spitalele din Romania. Ministrul Sanatatii: 200 ar trebui sa vina in urmatoarele trei saptamani

Romania are in acest moment 1. 600 de ventilatoare mecanice pe paturile de Terapie Intensiva necesare in cazurile grave de coronavirus. Alte 200 ar urma sa vina in urmatoarele trei saptamani, in urma unei achizitii a Oficiului pentru Achizitii Publice. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca in acest moment aparatele sunt suficiente.

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: Constanta si Brasov, noi focare de coronavirus

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a anuntat, in aceasta seara, la Antena 3, ca doua orase din Romania, respectiv Brasov si Constanta, ar putea deveni, in foarte scurt timp, focare de coronavirus.

CORONAVIRUS. Ministrul Sanatatii: La nivel national, avem medicatia necesara tratarii pacientilor fara discontinuitate. Am primit 1.080.000 de doze de hidroxiclorochina, medicamente pentru tratamentul a peste 45.000 de pacienti (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a declarat, vineri, ca, in acest moment in Romania exista medicamentele necesare pentru tratarea pacientilor infectati cu noul coronavirus, precizand ca Ministerul.

VIDEO Ministrul Sanatatii: Avem trei focare de infectie: Suceava, Arad, Deva La Suceava, maine va incepe testarea pentru tot personalul medical

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat vineri ca in acest moment in Romania exista trei focare de infectie cu coronavirus. Este vorba de Suceava, Arad si Deva.

Ministrul Sanatatii din Israel, diagnosticat cu coronavirus. Yaakov Litzman si sotia lui sunt izolati la domiciliu

Ministrul sanatatii din Israel si sotia sa au fost testati poztiv pentru noulcoronavirus, sunt in carantina la domiciliu si se simt bine momentan. Yaakov Litzmaneste un apropiat al.

Mesajul cu care a fost intampinat ministrul Sanatatii la Sanatoriul de la Techirghiol

Duminica, 5 aprilie, dr. Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a facut o vizita la Sanatoriul Balnear si de Recuperare Techirghiol, unde sunt carantinati 578 de romani.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )