Libnet.ro
UNICEF

20:00

Ministrul Violeta Alexandru a plecat spre Germania. Ce mesaj a tinut sa transmita

Antena3 Antena3,
Ministrul Violeta Alexandru a plecat spre Germania. Ce mesaj a tinut sa transmita

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, a plecat spre Germania pentru verificarea conditiilor in care lucreaza muncitorii romani. continuă pe Antena3

Ministrul Muncii a plecat in Germania pentru a vedea conditiile in care lucreaza muncitorii romani

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a plecat in Germania pentru a vedea la fata locului care sunt problemele cu care se confrunta lucratorii romani.

Violeta Alexandru: Voi pleca personal in Germania ca sa verific conditiile de munca ale romanilor

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, a anuntat ca se va deplasa personal in Germania pentru a verifica, in teren, conditiile in care lucreaza muncitorii romani.

VIOLETA ALEXANDRU: Somajul tehnic se va prelungi pana la 1 iunie

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat ca somajul tehnic se va prelungi pana la data de 1 iunie, iar apoi ministerul pe care il conduce va ajuta companiile cu plata unei parti din costul salarial.

VIOLETA ALEXANDRU: Circa 500.000 de persoane ar putea fi in somaj in a doua parte a anului

Aproape jumatate de milion de persoane ar putea ramane fara loc de munca in a doua parte a anului in Romania, conform unor studii, a aratat ministrul muncii, Violeta Alexandru, intr-o sesiune de intrebari si raspunsuri transmisa live, marti, pe Facebook.

Cine va mai primi ajutor de somaj tehnic, dupa 1 iunie. Violeta Alexandru: Am primit semnale ca oamenii nu au primit banii pe martie. Ce trebuie sa faca urgent

Ministrul Muncii Violeta Alexandru a declarat miercuri ca statul va plati somajul tehnic pana la data de 1 iunie, insa dupa aceasta data se va reduce numarul de domenii in care se aplica masura.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2643 seconds )