Libnet.ro
UNICEF

19:00

Mircea Badea: Basescu anunta ca doarme intr-un pat, intr-o camera, pe un domeniu de 26 de MILIOANE de metri patrati. Cat de tare e asta?

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Basescu anunta ca doarme intr-un pat, intr-o camera, pe un domeniu de 26 de MILIOANE de metri patrati. Cat de tare e asta?

Mircea Badea a comentat, in pasa cu emisiunea 100 de minute, realizata de Alessandra Stoicescu, textul publicat de Traian Basescu pe Facebook, in care recunoaste ca s-a mutat la Scrovistea, dupa cum a. continuă pe Antena3

Basescu vrea la Palatul Scrovistea. Mircea Badea: Nu as avea cum sa platesc intretinerea acelui domeniu

Mircea Badea a declarat ca nu si-ar putea permite intretinerea domeniului Scrovistea, complex unde s-ar putea muta fostul presedinte Traian Basescu. Nu as avea cum sa platesc intretinerea acelui domeniu.

Mircea Badea, despre meciul lui Ronald Gavril: Se-ntampla. Cand ajungi la mana arbitrilor se pot intampla si nasoale

Mircea Badea a vorbit, duminica, in emisiunea in Gura Presei, despre cea mai recenta lupta a prietenului sau, boxerul Ronald The Thrill Gavril. Neinvins la profesionisti pana la intalnirea cu americanul.

Mircea Badea: Eu nu am trait in anii 50, dar este mai proasta propaganda acum decat atunci

Mihai Gadea si Mircea Badea au vorbit in timpul pasei dintre emisiuni despre. tablourile lui Darius Valcov. Procurorii nu se dau la o parte de la nicio mizerie si asta stim de foarte multi ani. Nu stiu cum mai.

Mircea Badea: Am crezut ca sta cu basaul in 26 de milioane de metri patrati, il ia cu vertij si a uitat sa zica de Grivco!

Fostul presedinte Traian Basescu ii cere actualului sef al statului Klaus Iohannis sa nu il valideze pe Eugen Teodorovici ca ministru al Finantelor Publice, pe motiv ca acesta din urma ar fi votat impotriva.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )