Libnet.ro
UNICEF

17:15

Mircea Badea: Cartelele Prepay nu au nicio legatura cu terorismul

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Cartelele Prepay nu au nicio legatura cu terorismul

Eu nu cred ca au fost folosite cartele Prepay din Romania in atentatele din Europa. Cred ca domnul Dacian Ciolos minte, a opinat Mircea Badea, luni, la Antena 3. Cartelele. continuă pe Antena3

Comisia SRI: Trebuie modificate legile privind terorismul si proiecte noi pentru cartelele prepay si securitatea cibernetica

Comisia pentru controlul SRI a informat conducerea Parlamentului ca, in urma discutiilor cu reprezentantii Serviciului, s-a ajuns la concluzia ca este nevoie de modificari legislative in domeniul terorismului, precum si de proiecte noi privind cartelele prepay si domeniul securitatii cibernetice, informeaza News. ro.

Mircea Badea: Mult inainte de a ne fi frica de teroristi, ar trebui sa ne temem de puterea absoluta a serviciilor secrete

Cred ca mult inainte de a ne fi frica de teroristi, ar trebui sa ne temem de puterea absoluta a serviciilor secrete, necontrolate de nimeni, nesupravegheate deloc de societate, a scris Mircea Badea pe.

Cartelele prepay ar putea fi scoase complet de pe piata

Dupa ceDacian Ciolos a pus atentatele de la Bruxelles si pe seama cartelelor prepay din Romania,presedintele Comisiei de Aparare, Marius Obreja ia in considerare eliminarea completa a acestora. Invocand posibilitatea unui risc la nivel european, senatorul PNL Marius Obreja considera ca legea care vizeazacartelele prepay, in forma in care a trecut de Parlament si a [].

Presedintele Comisiei de Aparare: Cartelele prepay ar trebui scoase de pe piata. in ce conditii

Cartele prepay ar trebui scoase de pe piata, in cazul in care ele ar constitui un risc la nivel european sau national, a declarat presedintele Comisiei de Aparare, senatorul PNL Marius Obreja.

Gorghiu lanseaza critici, dupa declaratia privind cartelele prepay

Sefa PNL, Alina Gorghiu, a scris, luni, pe Facebook, ca nu i se pare normal sa afle de la o televiziune ca anumite cartele prepay din Romania au fost utilizate in comiterea de acte teroriste.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )