Libnet.ro
UNICEF

11:45

Motivul pentru care s-a predat Daniel Dragomir: Vrea sa beneficieze de legea potrivit careia instantele pot sa refuze predarea unor condamnati fugari pe motiv ca sunt rezidenti in Italia

B1 B1,
Motivul pentru care s-a predat Daniel Dragomir: Vrea sa beneficieze de legea potrivit careia instantele pot sa refuze predarea unor condamnati fugari pe motiv ca sunt rezidenti in Italia

Daniel Dragomir, fost ofiter SRI, care a fost condamnat definitiv la inchisoare pentru fapte de coruptie si a fugit din Romania chiar inainte de condamnare, s-a predat la Bari, in contextul in care Parlamentul it. continuă pe B1

Tara care refuza autorizarea vaccinului AstraZeneca. Motivul pentru care s-a luat aceasta decizie

O tara din Europa refuza autorizarea vaccinului AstraZeneca, din cauza ca nu exista date suficiente privind siguranta si eficienta serului, conform declaratiilor date de autoritatile acestui stat. Tara care refuza autorizarea vaccinului Elvetia este tara care refuza autorizarea vaccinului dezvoltat de Universitatea Oxford si compania anglo-suedeza AstraZeneca. Motivul ar fi ca nu exista date suficiente .

Singura localitate din Romania in care scoala va incepe online pe 8 februarie. Motivul pentru care s-a luat aceasta decizie

La inceputul sapatamanii viitoare majoritatea elevilor se intorc la scoala fizic. Ministrul Cimpeanu anunta, inclusiv ieri, garantarea acestui lucru, plus restrictiile impuse pentru bunul mers al lucrurilor. Cu toate astea, ministrul anunta ca exista o localitate in care cursurile vor fi excluisv online, datorita ratei de infectie. Este vorba de comuna Havarna din jud. Botosani.

George Simion, vizite de lucru in Polonia si Belgia. Deputatul AUR, invitat la o televiziune poloneza: Motivul pentru care ma aflu in Varsovia este sa creez punti de legatura (VIDEO)

Deputatul George Simion, copresedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor, a efectuat vizite de lucru in Polonia si Belgia, in finalul lunii ianuarie, iar in cadrul deplasarii la Varsovia a avut intrevederi cu.

Fugarul Daniel Dragomir, condamnat la 3 ani si 10 luni de inchisoare, s-a predat autoritatilor din Bari

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir, dat in urmarire internationala in iunie 2020 dupa ce a fost condamnat la 3 ani si 10 luni de inchisoare cu executare, s-a predat autoritatilor din Bari, a anuntat joi Politia Romana. Dragomir este condamnat in dosarul in care este acuzat ca ar fi primit peste 460. 000 de euro de la omul de afaceri Rami Ghaziri pentru a-i proteja afacerile.

Daniel Dragomir s-a predat in Italia: Fostul ofiter SRI a fost condamnat la inchisoare, in Romania, pentru fapte de coruptie

Daniel Dragomir, fost ofiter SRI, care a fost condamnat definitiv la inchisoare pentru fapte de coruptie si a fugit din Romania chiar inainte de condamnare, s-a predat autoritatilor italiene, la Bari,.

Fugarul Daniel Dragomir, fost ofiter SRI condamnat la inchisoare, s-a predat la o sectie de politie din Bari

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir, condamnat definitiv la 3 ani si 10 luni inchisoare cu executare pentru trafic de influenta si spalare de bani si pe al carui nume era emis un mandat european de arestare, s-a predat la o sectie de politie din Bari.

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir s-a predat la o sectie din Bari

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir, condamnat definitiv la 3 ani si 10 luni inchisoare cu executare pentru trafic de influenta si spalare de bani si pe al carui nume era emis un mandat european de arestare, s-a predat la o sectie de politie din Bari, potrivit News.

Fostul ofiter SRI, Daniel Dragomir, s-a predat in Italia

Fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, condamnat in tara pentru coruptie s-a predat in Italia. Acum se afla intr-un penitenciar din Bari, iar Romania a inceput procedurile pentru extradare.

Prin ce trec de fapt concurentii la filmarile pentru Survivor. Prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel, a facut marturisiri incredibile

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor Romania, a povestit despre experienta din Republica Dominicana, alaturi de concurentii din echipele Razboinici si Faimosi. Prin ce trec de fapt concurentii la filmarile pentru Survivor Daniel Pavel a povestit ca s-a adaptat usor in Republica Dominicana. in plus, acesta este incantat si de mancare, in special de fructe. Sunt .

Motivul pentru care asistenta acuzata ca ar fi facut sex intr-o sectie ATI COVID s-a ales cu salariul micsorat pe trei luni

Asistenta medicala de la sectia ATI COVID-19, din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu, care a fost acuzata printr-o sesizare anonima ca a avut relatii intime cu un medic chiar in interiorul unitatii, a fost sanctionata cu diminuarea salariului cu 10% pe o perioada de trei luni.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )