Libnet.ro
UNICEF

20:15

Tara care refuza autorizarea vaccinului AstraZeneca. Motivul pentru care s-a luat aceasta decizie

Playtech Playtech,
Tara care refuza autorizarea vaccinului AstraZeneca. Motivul pentru care s-a luat aceasta decizie

O tara din Europa refuza autorizarea vaccinului AstraZeneca, din cauza ca nu exista date suficiente privind siguranta si eficienta serului, conform declaratiilor date de autoritatile acestui stat. Tara care refuza autorizarea vaccinului Elvetia este tara care refuza autorizarea vaccinului dezvoltat de Universitatea Oxford si compania anglo-suedeza AstraZeneca. Motivul ar fi ca nu exista date suficiente . continuă pe Playtech

Elvetia cere date suplimentare pentru autorizarea vaccinului AstraZeneca

Agentia elvetiana a medicamentului, care elibereaza autorizatii pentru intrarea pe piata, a apreciat miercuri ca sunt necesare studii suplimentare pentru autorizarea vaccinului anti-Covid produs de AstraZeneca, relateaza AFP.

Singura localitate din Romania in care scoala va incepe online pe 8 februarie. Motivul pentru care s-a luat aceasta decizie

La inceputul sapatamanii viitoare majoritatea elevilor se intorc la scoala fizic. Ministrul Cimpeanu anunta, inclusiv ieri, garantarea acestui lucru, plus restrictiile impuse pentru bunul mers al lucrurilor. Cu toate astea, ministrul anunta ca exista o localitate in care cursurile vor fi excluisv online, datorita ratei de infectie. Este vorba de comuna Havarna din jud. Botosani.

CNCAV, recomandari privind administrarea vaccinului AstraZeneca. Cui i se adreseaza serul si la cat timp se face rapelul

Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 atrimis, joi,recomandari privind administrarea vaccinului AstraZeneca, al treilea serimpotriva COVID-19.

Noi detalii despre eficacitatea vaccinului AstraZeneca: ce se intampla dupa 3 luni e uimitor

Cercetatorii de la Oxford au publicat un nou raport legat de eficienta vaccinului creat in colaborare cu AstraZeneca. Aparent, eficacitatea poate fi amplificata foarte usor. in mod oficial,.

in ce conditii creste eficacitatea vaccinului AstraZeneca

Vaccinul anti-COVID-19 dezvoltat de AstraZeneca si Universitatea Oxford are o eficacitate de 76% impotriva infectiilor simptomatice timp de trei luni dupa prima doza. Eficacitatea acestuia creste daca a doua doza este administrata mai tarziu, conform unui studiu, publicat marti, citat de Reuters.

Eficacitatea vaccinului AstraZeneca creste in cazul maririi la 3 luni a intervalului dintre doze, spune Universitatea Oxford

Vaccinul anti-Covid-19 dezvoltat de AstraZeneca si Universitatea Oxford are o eficacitate de 76% impotriva infectiilor simptomatice timp de trei luni dupa prima doza, eficacitatea crescand daca a doua doza este administrata mai tarziu, potrivit unui studiu publicat marti, relateaza Reuters si Agerpres.

George Simion, vizite de lucru in Polonia si Belgia. Deputatul AUR, invitat la o televiziune poloneza: Motivul pentru care ma aflu in Varsovia este sa creez punti de legatura (VIDEO)

Deputatul George Simion, copresedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor, a efectuat vizite de lucru in Polonia si Belgia, in finalul lunii ianuarie, iar in cadrul deplasarii la Varsovia a avut intrevederi cu.

Tara care vrea sa interzica Bitcoin si alte criptomonede similare

Bitcoin a revenit in atentia publica dupa cresterile spectaculoase, dar o tara vrea sa interzica total aceste criptomonede. India a pus gand rau criptomonedelor ca Bitcoin. Un proiect de.

Cum arata vila impresionanta a Liei Olguta Vasilescu. Suma pe care primarul Craiovei a platit-o pentru aceasta casa

Lia Olguta Vasilescu se bucura de noi schimbari in viata sa. Aceasta s-a mutat recent intr-o noua locuinta alaturi de sotul sau. Ce suma a platit edilul Craiovei pentru noul imobil de care se bucura acum? Cat a costat noua vila a Liei Olguta Vasilescu? Fostul ministru al Muncii a bagat sume frumusele in noua .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3183 seconds )