Libnet.ro
UNICEF

21:45

Fugarul Daniel Dragomir, fost ofiter SRI condamnat la inchisoare, s-a predat la o sectie de politie din Bari

Adevărul Adevărul,
Fugarul Daniel Dragomir, fost ofiter SRI condamnat la inchisoare, s-a predat la o sectie de politie din Bari

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir, condamnat definitiv la 3 ani si 10 luni inchisoare cu executare pentru trafic de influenta si spalare de bani si pe al carui nume era emis un mandat european de arestare, s-a predat la o sectie de politie din Bari. continuă pe Adevărul

Prima condamnare din Romania pentru negarea Holocaustului. Un fost ofiter SRI a fost condamnat la 1 an si o luna de inchisoare cu suspendare

Fostul ofiter SRI Vasile Zarnescu a fost condamnat, joi, de judecatoria Sectorului 3, la un an si o luna de inchisoare cu suspendarea pedepsei si termen de supraveghere doi ani, pentru savarsirea infractiunii de negare a holocaustului. O astfel de sentinta este o premiera pentru Romania. Decizia nu este definitiva.

Prima condamnare in Romania pentru negarea Holocaustului: Vasile Zarnescu, un fost ofiter SRI - 1 an si o luna de inchisoare cu amanarea pedepsei

Fostul ofiter SRI Vasile Zarnescu a fost condamnat joi, de judecatoria sectorului 3, la un an si o luna de inchisoare cu amanarea pedepsei si termen de supraveghere doi ani, pentru savarsirea infractiunii de negare a holocaustului. Sentinta este o premiera in Romania.

Fugarul Daniel Dragomir, condamnat la 3 ani si 10 luni de inchisoare, s-a predat autoritatilor din Bari

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir, dat in urmarire internationala in iunie 2020 dupa ce a fost condamnat la 3 ani si 10 luni de inchisoare cu executare, s-a predat autoritatilor din Bari, a anuntat joi Politia Romana. Dragomir este condamnat in dosarul in care este acuzat ca ar fi primit peste 460. 000 de euro de la omul de afaceri Rami Ghaziri pentru a-i proteja afacerile.

Daniel Dragomir s-a predat in Italia: Fostul ofiter SRI a fost condamnat la inchisoare, in Romania, pentru fapte de coruptie

Daniel Dragomir, fost ofiter SRI, care a fost condamnat definitiv la inchisoare pentru fapte de coruptie si a fugit din Romania chiar inainte de condamnare, s-a predat autoritatilor italiene, la Bari,.

Fostul ofiter SRI, Daniel Dragomir, s-a predat in Italia

Fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, condamnat in tara pentru coruptie s-a predat in Italia. Acum se afla intr-un penitenciar din Bari, iar Romania a inceput procedurile pentru extradare.

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir s-a predat la o sectie din Bari

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir, condamnat definitiv la 3 ani si 10 luni inchisoare cu executare pentru trafic de influenta si spalare de bani si pe al carui nume era emis un mandat european de arestare, s-a predat la o sectie de politie din Bari, potrivit News.

Rusia ataca agenti si oficiali straini cu arme secrete? Marturisirea unui fost ofiter CIA

Marc Polymeropoulos, fost ofiter al CIA, este convins de faptul ca a fost atacat cu o arma secreta in timpul unei vizite la Moscova. El isi dezvaluie experienta intr-un interviu acordat BBC.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1954 seconds )