Libnet.ro
UNICEF

18:00

Au murit inca 12 romani infectati cu coronavirus. Victimele aveau intre 41 si 97 de ani. Bilantul epidemiei a ajuns la 631 de decese

B1 B1,
Au murit inca 12 romani infectati cu coronavirus. Victimele aveau intre 41 si 97 de ani. Bilantul epidemiei a ajuns la 631 de decese

UPDATE, 27 aprilie, ora 11. 39: Grupul de Comunicare Strategica a anuntat decesul a inca trei romani infectati cu coronavirus. Unul dintre ei, o femeie de 68 de ani, era medic in Botosani. Bilantul epidemiei a. continuă pe B1

CORONAVIRUS |inca sapte romani infectati cu COVID-19 au murit. Bilantul deceselor, la nivel national, a ajuns la 608

Inca sapte romani infectati cu noul coronavirus au murit, anunta Grupul de Comunicare Strategica. Este vorba despre persoane cu varste cuprinse intre 54 si 92 de ani. Astfel, bilantul deceselor ajunge, in Ro.

CORONAVIRUS |inca patru decese ale unor romani infectati cu COVID-19. Bilantul mortilor a ajuns la 579

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, sambata, ca inca patru romani infectati cu noul coronavirus au murit. Este vorba despre persoane cu varste cuprinse intre 69 si 79 de ani, din judetele Hunedoara,.

608 romani au murit infectati cu coronavirus. Printre victime, o femeie din Bacau cu gripa si Covid-19

Grupul de Comunicare Strategica al Guvernului Romaniei a anuntat, astazi, ca numarul romanilor morti de coronavirus a ajuns la 608, dupa ce alte sapte persoane si-au pierdut viata.

CORONAVIRUS |inca 11 decese ale unor romani infectati cu COVID-19: Bilantul victimelor ajunge la 619

Grupul de Comunicare Strategica anunta inca 11 decese ale unor pacienti infectati cu noul coronavirus. Este vorba despre persoane cu varste cuprinse intre 37 si 89 de ani. Astfel bilantul victimelor, la.

Alti cinci pompieri de la Detasamentul Cernavoda, infectati cu coronavirus. Numarul acestora a ajuns la 15

Alti cinci pompieri de la Detasamentul Cernavoda au fost confirmati cu coronavirus, numarul total al acestora ajungand la 15, dupa ce, la sfarsitul saptamanii trecute, un coleg de-al lor a murit din aceasta cauza.

15 pompieri militari infectati cu coronavirus la detasamentul Cernavoda al ISU

Numarul angajatilor din detasamentul Cernavoda al ISU Dobrogea, imbolnaviti cu COVID-19, a ajuns la 15. Tot acolo un pompier militar a fost rapus de coronavirus.

inca 303 cazuri de coronavirus in Romania. Totalul infectarilor a ajuns la 11.339. Sunt 227 de pacienti la Terapie Intensiva

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca numarul infectarilor cu coronavirus in Romania a ajuns la 11. Sunt 303 noi cazuri raportate. 227 de pacienti sunt internati la Terapie Intensiva, dar alti.

Un sofer roman din Marea Britanie a murit singur, in spital, de coronavirus. Ma duc la terapie intensiva si nu ma mai intorc

Un sofer roman din Marea Britanie a murit singur, in spital, din cauza coronavirusului. Moartea sa a fost deplansa de insusi primarul Londrei, Sadiq Khan.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )