Libnet.ro
UNICEF

16:30

Nicolae Banicioiu, aspru criticat de colegii de la PSD Iasi. Niciun moment nu a facut cinste organizatiei

Antena3 Antena3,
Nicolae Banicioiu, aspru criticat de colegii de la PSD Iasi. Niciun moment nu a facut cinste organizatiei

Cei de la PSD Iasi spun ca Nicolae Banicioiu nu a facut niciodata cinste organizatiei pe listele careia a ajuns deputat. in ceea ce priveste decizia domnului Nicolae Banicioiu, ales deputat pe. continuă pe Antena3

PSD Iasi, dupa demisia lui Banicioiu: Nu a facut niciodata cinste organizatiei. A fost pe listele filialei doar pentru ca este prieten cu Chirica si Ponta

PSD Iasi sustine ca deputatul Nicolae Banicioiu, demisionar din PSD, nu a facut niciodata cinste organizatiei de Iasi a partidului si ca a figurat pe listele PSD Iasi la alegerile trecute doar pentru ca este prieten cu Mihai Chirica si cu Victor Ponta. Filiala ieseana a PSD a mai afirmat si ca fostul ministru al Sanatatii nu a participat la nicio sedinta a organizatiei si nu a sustinut niciun proiect al judetului Iasi.

Nicolae Banicioiu isi anunta demisia din PSD: Ce se intampla acum in partid nu mai are nicio legatura cu PSD

Nicolae Banicioiu si-a anuntat demisia din PSD. Parlamentarul spune ca vrea sa fie alaturi de colegii sai din guvernarea Ponta. in plus, acesta este suparat pe ceea ce se intampla. Am luat decizia de a.

PSD Iasi, val de acuzatii la adresa lui Banicioiu: A aparut pe listele organizatiei doar pentru ca a fost si este prietenul lui Mihai Chirica si al lui Victor Ponta

PSD Iasi, filiala pe listele careia Nicolae Banicioiu a ajuns deputat, reactioneaza extrem de dur dupa plecarea acestuia in partidul lui Victor Ponta, ProRomania. PSD Iasi sustine ca Nicu Banicioiu nu a.

PSD mai pierde un deputat. Nicolae Banicioiu isi da demisia si merge in partidul lui Ponta

Deputatul Nicolae Banicioiu a anuntat ca isi da demisia din PSD si merge in Pro Romania, partidul condus de Victor Ponta. Banicioiu este al cincilea social-democrat care alege sa plece spre Pro Romania.

Nicolae Banicioiu, fostul ministru al Sanatatii, a demisionat din PSD si se alatura miscarii infiintate de Victor Ponta

Fostul ministru al Sanatatii Nicolae Banicioiu a declarat vineri, ca a demisionat din Partidul Social Democrat PSD), alaturandu-se partidului Pro Romania, formatiune condusa de Victor Ponta, potrivit Agerpres. In ultimele zile, membri PSD.

Nicolae Banicioiu DEMISIONEAZA din PSD. Urmeaza Mihai Tudose si Ecaterina Andronescu?! - intre amenintari si jigniri, multi au decis sa vorbeasca

O noua demisie din PSD. Nicolae Banicioiu si-a anuntat, vineri, plecarea din partidul condus de Liviu Dragnea. Acesta se va alatura partidului condus de Victor Ponta - Pro Romania. Supararea mea fata.

Nicolae Banicioiu DEMISIONEAZA din PSD. Urmeaza Mihai Tudose si Ecaterina Andronescu?! - intre amenintari si jigniri, multi au decis sa vorbeasca (VIDEO)

O noua demisie din PSD. Nicolae Banicioiu si-a anuntat, vineri, plecarea din partidul condus de Liviu Dragnea. Acesta se va alatura partidului condus de Victor Ponta - Pro.

Jim Carrey, aspru criticat pentru prestatia din ultimul sau film: Cel mai prost rol din cariera VIDEO

Cunoscutul actor Jim Carrey 56 de ani) a fost criticat pentru interpretarea din cel mai nou film al sau, thrillerul Dark Crimes, care a avut premiera luna aceasta in Statele Unite.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )