Libnet.ro
UNICEF

20:15

Nicomed, despre cazul Arianei Prunariu: Consultatia a fost ingreunata din cauza ca, initial, familia nu a vrut ca fetita sa fie trezita

B1 B1,
Nicomed, despre cazul Arianei Prunariu: Consultatia a fost ingreunata din cauza ca, initial, familia nu a vrut ca fetita sa fie trezita

Intr-un comunicat de presa, Nicomed a anuntat ca, in cazul fetitei Ariana Prunariu, consultatia a fost ingreunata din cauza ca, initial, familia nu a vrut ca fetita sa fie trezita, informeaza B1 TV. in. continuă pe B1

Nicomed, despre cazul Arianei Prunariu: Consideram ca sistemul nostru nu a gresit cu nimic. Medicul care a facut consultarea nu a considerat necesara internarea la acel moment (VIDEO)

Reprezentantul serviciului de abulanta Nicomed, care a diagnosticat-o gresit pe Ariana, nepoata cosmonautului Dumitru Prunariu, a afirmat ca Nicomed nu a gresit cu nimic in momentul respectiv, iar medicul care a.

Dosar penal pentru moarte suspecta in cazul Arinei Prunariu (VIDEO)

Ancheta in urma mortii nepoatei cosmonautului Dumitru Prunariu. Medicul ambulantei private NICOMED a diagnosticat-o gresit pe Arina, iar aceasta nu a fost transportata la spital decat atunci cand a fost mult prea.

Arafat, noi detalii despre cazul nepoatei cosmonautului Dumitru Prunariu

Meningita de care a suferit nepoata lui Dumitru Prunariu este o boala care evolueaza foarte rapid si poate fi confundata, iar daca a existat vreun simptom care a scapat medicului este de competenta Colegiului Medicilor sa verifice, a explicat secretarul de stat Raed Arafat.

Sef Salvamont Busteni, despre cazul planorului disparut: S-a restrans aria cautarilor. Avem o singura echipa care se afla in teren (VIDEO)

Au aparut noi date despre planorul disparut. Un parapantist ar fi observat mai multe ramasite ale aparatului de zbor. Duminica, 900 de angajati MAI au fost in teren, iar trei parapante cu motor si mai multe.

Designerul familiei Iohannis, despre cazul Principelui Nicolae: ii voi spune public Domnule Nicolae si in privat Alteta Regala. Pentru ca in sufletul meu are toate calitatile pentru a ramane Principe si prieten al meu

Creatorul de moda Alexandru Ciucu a scris pe pagina personala de Facebook despre decizia Regelui Mihai I de a exclude din linia de succesiune pe Nicolae, caruia i-a retras si titlul de Principe al Romaniei. Ciucu.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )