Libnet.ro
UNICEF

20:00

Nicusor Dan, despre sprijinul primit de la PNL: Este un gest de mare responsabilitate politica

B1 B1,
Nicusor Dan, despre sprijinul primit de la PNL: Este un gest de mare responsabilitate politica

Nicusor Dan i-a transmis un mesaj de multumire liderul PNL, Ludovic Orban, la scurt timp dupa ce acesta a anuntat sustinerea formatiunii sale pentru candidatura acestuia pentru Primaria Municipiului. continuă pe B1

Nicusor Dan, despre sustinerea PNL la Primaria Capitalei: Un gest de mare responsabilitate politica

Nicusor Dan i-a multumit, joi, liderului liberal Ludovic Orban pentru ca a propus sustinerea sa la Primaria Capitalei, adaugand ca este un gest de mare responsabilitate politica, tinand cont ca si PNL avea pe cine sa propuna in cursa pentru PMB.

Cine este Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL la Primaria Capitalei. Ce avere are si ce a studiat

Liderul liberalilor, Ludovic Orban, a anuntat ca-l sustine pe Nicusor Dan la Primaria Capitalei, chiar daca acesta nu este inscris in partid. Astfel, liderul formatiunii liberale spera ca si alte partide vor dori sa sustina aceasta varianta. intr-un fel, am facut un sacrificiu Anuntul a fost facut de liberal astazi, in contextul unei conferinte de .

Nicusor Dan, despre discutia cu Vlad Voiculescu: Nu am ajuns prea departe Ce urmeaza in negocierile dintre USR si PLUS (VIDEO)

Nicusor Dan, candidat independent sustinut de USR la Primaria Capitalei, a precizat ca negocierile cu Vlad Voiculescu si PLUS nu au avansat in urma discutiilor de duminica si luni. Ca sa punem in.

Nicusor Dan, despre negocierile pentru desemnarea candidatului USR-PLUS: Eu sustin in continuare varianta sondajului

Candidatul sustinut de USR Bucuresti pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a aratat luni ca va sustine in continuare ca este nevoie de un sondaj pentru a stabili care va fi candidatul coalitiei USR-PLUS in.

Nicusor Dan candidat la Primaria Capitalei, sustinut de PNL Orban: Am convingerea ca e cel mai potrivit

Ludovic Orban a anuntat ca a luat decizia de a-l propune pe Nicusor Dan candidat la Primaria Capitalei, sustinut de PNL. Am convingerea ca e cel mai potrivit candidat pentru atingerea celor doua obiective fundamentale ale PNL: de a elibera Bucurestiul de domnia despotica a PSD si o buna guvernare a Capitalei, a spus liderul PNL. Nicusor Dan, despre sustinerea PNL la Primaria Capitalei: Un gest de mare responsabilitate politica .

Nicusor Dan, reactie la sustinerea PNL pentru Primaria Capitalei: Un gest de mare responsabilitate politica

Alegeri locale 2020. Sustinerea PNL in cursa pentru Primaria Capitalei este un gest de mare responsabilitate politica, scrie Nicusor Dan, intr-un mesaj postat pe Facebook, aratand ca decizia liberalilor este cu atat mai importanta cu cat in interiorul partidului sunt persoane foarte competente pentru aceasta pozitie.

Nicusor Dan, la sediul PNL: Cred ca varianta unei aliante electorale PNL-USR-PLUS la Bucuresti nu este exclusa

Deputatul independent Nicusor Dan a declarat, joi, ca este nevoie de un candidat unic al dreptei la Primaria Capitalei si nu a exclus varianta unei posibile aliante PNL-USR-PLUS la nivelul Bucurestiului, relateaza Agerpres.

Oficial. Ludovic Orban a anuntat ca Nicusor Dan va fi candidatul PNL pentru Primaria Capitalei: E cel mai potrivit

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, joi, ca liberalii il vor sustine pe Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei, acesta fiind considerat omul cu cele mai mari sanse sa o infranga pe Gabriela Firea.

Alegeri locale 2020. Nicusor Dan e aproape sa primeasca sustinerea PNL la Primaria Capitalei

Alegeri locale 2020. Nicusor Dan e aproape sa primeasca sustinerea PNL in cursa pentru Primaria Capitalei.

Nicusor Dan l-ar vrea ca viceprimar pe Vlad Voiculescu

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR la Primaria Capitalei, a declarat, joi, ca doreste ca Vlad Voiculescu sa ocupe postul de viceprimar.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )