Libnet.ro
UNICEF

21:31

Nicusor Dan recunoaste ca ar putea sa se reinscrie in USR

Antena3 Antena3,
Nicusor Dan recunoaste ca ar putea sa se reinscrie in USR

Presedintele demisionar al Uniunii Salvati Romania, Nicusor Dan, a declarat, joi seara, ca daca forurile superioare ale formatiunii vor lua o decizie contrara celei anuntate de Biroul National al USR,. continuă pe Antena3

Nicusor Dan a demisionat din USR: Politicianul anunta o conferinta de presa in care isi va explica decizia

Nicusor Dan a demisionat din USR. intr-o postare pe Facebook, Dan a precizat ca va da mai multe detalii despre aceasta decizie intr-o conferinta de presa pe care o va sustine joi la ora.

Clotilde Armand, despre o posibila demisie a lui Nicusor Dan de la conducerea USR: Trebuie sa asteptam cu totii sa se limpezeasca lucrurile si sa aflam ceva oficial

Clotilde Armand, membru al Biroului National al USR, considera ca este necesara o pozitie oficiala din partea partidului si a liderului Nicusor Dan, in context informatiilor privind o posibila demisie a acestuia.

Clotilde Armand ii cere lui Nicusor Dan sa ramana in USR: Trebuie sa continuam impreuna!

Clotilde Armand i-a cerut lui Nicusor Dan, cu putin timp inainte ca acesta sa isi anunte demisia din partid, sa nu plece si sa ramana alaturi de colegii sai. il cunosc pe.

Surse: Nicusor Dan a anuntat ca demisioneaza de la conducerea USR

Presedintele Uniunii Salvati Romania USR), Nicusor Dan, a anuntat aseara, dupa sedinta Biroului National, ca demisioneaza din functie, dupa ce conducerea USR a decis prin vot sa se pozitioneze impotriva revizuirii Constitutiei pentru redefiniriea familiei, potrivit unor surse din partid citate de News. ro.

Nicusor Dan a anuntat ca demisioneaza dupa ce USR a decis sa voteze impotriva redefinirii familiei

Presedintele USR, Nicusor Dan, a anuntat ca isi da demisia dupa ce Biroul National al partidului a decis miercuri seara ca formatiunea sa voteze impotriva revizuirii Constitutiei pentru redefinirea familiei.

Cristian Ghinea: Nicusor Dan a amenintat cu demisia daca USR se pozitioneaza impotriva modificarii Constitutiei

Deputatul Cristian Ghinea a afirmat ca, la ultima sedinta a Biroului National al USR, Nicusor Dan a amenintat ca demisioneaza de la conducerea partidului daca acesta se va pozitiona oficial impotriva modificarii Constitutiei, situatie in care membrii BN au decis sa amane decizia pentru miercuri.

Nicusor Dan: In cazul in care colegii din USR doresc venirea lui Dacian Ciolos, inseamna ca ei au dreptate

Presedintele demisionar al Uniunii Salvati Romania USR), Nicusor Dan, a declarat, joi seara, ca a existat o mare simpatie in partid fata de Dacian Ciolos, care nu a venit in spatiul public pentru a-si expune intentia referitoare la viziunea sa politica, si ca, daca se va decide in directia fostului premier, majoritatea din USR va decide, potrivit Agerpres.

Nicusor Dan, despre venirea lui Dacian Ciolos in USR: Majoritatea are tot timpul dreptate

Presedintele demisionar al Uniunii Salvati Romania USR), Nicusor Dan, a declarat, joi seara, ca a existat o mare simpatie in partid fata de Dacian Ciolos, care nu a venit in spatiul public.

Mesajul lui Nicusor Dan catre liderii USR:V-o spun foarte transant: nu voi activa intr-un partid care se defineste implicit ca un partid al libertatilor civile

Presedintele demisionar al USR, Nicusor Dan, le-a trimis miercuri seara membrilor Biroului National al partidului un document prin care isi explica refuzul de a accepta pozitionarea formatiunii pe tema revizuirii Constitutiei pentru redefinirea familiei spunand ca refuza sa activeze intr-un partid care se defineste implicit ca un partid al libertatilor civile, deoarece acest lucru ar limita publicul USR, informeaza News. ro.

Nicusor Dan catre conducerea USR: Nu voi activa intr-un partid care se defineste ca partid al libertatilor civile

Presedintele demisionar al USR, Nicusor Dan, le-a trimis miercuri seara membrilor Biroului National al partidului un document prin care isi explica refuzul de a accepta pozitionarea formatiunii pe tema revizuirii Constitutiei pentru redefinirea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )