Libnet.ro
UNICEF

19:00

Noul presedinte al Indiei provine din grupul dalit, considerat casta cea mai de jos

România Liberă România Liberă,
Noul presedinte al Indiei provine din grupul dalit, considerat casta cea mai de jos

Avocatul Ram Nath Kovind, in varsta de 71 de ani, a fost ales, joi, presedinte al Indiei, devenind al doilea sef de stat provenit din grupul dalit - o comunitate aflata la nivelul cel mai de jos al sistemului indian de caste. continuă pe România Liberă

Ce avere are noul presedinte al Fiscului, Mirela Calugareanu

Noul presedinte al ANAF, Mirela Calugareanu, detine patru terenuri, dintre care trei intravilane, o casa de 220 de metri patrati in Capitala, o casa de vacanta si un apartament, impreuna cu sotul ei, potrivit declaratiei de avere din iunie 2017.

Ce avere are noul presedinte al ANAF, Mirela Calugareanu

Noul presedinte al ANAF, Mirela Calugareanu, are impreuna cu sotul sau patru terenuri, trei dintre ele intravilane, o casa de 220 de metri patrati in Capitala, o casa de vacanta si un.

Mihai Tudose, mesaj pentru noul presedinte ANAF: isi joaca acum cartea vietii

Premierul Mihai Tudose a afirmat ca noul presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), Mirela Calugareanu, nu are culoare politica, fiind numita doar pe criterii de.

Noul stadion de fotbal din Craiova va putea gazdui competitii sportive de nivel FIFA

Noul stadion de fotbal din Craiova, aflat in faza de executie pe locatia vechiului stadion Ion Oblemenco, care a fost demolat, va putea gazdui competitii sportive de nivel FIFA, UEFA Champions League si UEFA Europa League, potrivit indicatorilor tehnico-economici ai acestui obiectiv de investitii, revizuiti printr-o hotarare adoptata in sedinta de astazi a guvernului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )