Libnet.ro
UNICEF

19:15

Obama: inchiderea frontierelor din cauza epidemiei de Ebola e contraproductiva

România Liberă România Liberă,
Obama: inchiderea frontierelor din cauza epidemiei de Ebola e contraproductiva

Inchiderea frontierelor pentru persoanele din tarile africane cu focare de Ebola ar fi contraproductiva, a declarat presedintele american Barack Obama. continuă pe România Liberă

Barack Obama considera contraproductiva inchiderea frontierelor din cauza epidemiei de Ebola

Presedintele american Barack Obama a apreciat, joi, ca inchiderea frontierelor pentru persoanele din tarile africane cu focare de Ebola ar fi contraproductiva, relateaza AFP. Toate discutiile cu expertii.

Grupul elvetian Nestle, in alerta maxima din cauza epidemiei de Ebola: Pretul pentru cacao creste din cauza temerilor

Grupul elvetian Nestle se pregateste sa faca fata impactului epidemiei de Ebola din Africa de Vest, in conditiile in care pretul pentru cacao creste din cauza temerilor ca boala ar putea ajunge si in.

Obama: inchiderea frontierelor pentru persoanele din tarile afectate de Ebola af fi contraproductiva

Inchiderea frontierelor pentru persoanele din tarile africane cu focare de Ebola ar fi contraproductiva, este de parere presedintele american Barack Obama. Liderul de la Casa Alba a evocat posibilitatea numirii.

Obama si-a anulat si deplasarile de joi din cauza epidemiei de Ebola

Programul de joi al presedintelui american Barack Obama a fost dat peste cap de epidemia de Ebola, acesta anulandu-si joi, la fel ca miercuri, toate deplasarile programate, pentru a se consacra gestionarii crizei Ebola.

Preturile la ciocolata ar putea EXPLODA din cauza epidemiei de Ebola

Epidemia de Ebola ar putea afecta stocurile internationale de cacao, care ar provoca o lipsa acuta a materiei prime pentru fabricarea ciocolatei. Mai multi producatori din elita mondiala, cum ar fi Mars, Nestle sau .

Un ministru din Liberia s-a pus singur in carantina din cauza Ebola

Angela Cassell-Bush, ministrul liberian al Transporturilor s-a pus voluntar in carantina dupa ce soferului sau a murit din cauza virusului Ebola.

VIDEO. Un ministru din Liberia s-a pus singur in carantina din cauza Ebola

Angela Cassell-Bush, ministrul liberian al Transporturilor s-a pus voluntar in carantina dupa ce soferului sau a murit din cauza virusului Ebola.

Campionatul Mondial al Cluburilor poate fi anulat din cauza extinderii Ebola

Campionatul Mondial al Cluburilor, programat intre 10 si 20 decembrie, in Maroc, este in pericol sa nu se mai dispute.

Peste 500 de accidente rutiere, produse intr-o singura zi in Moscova din cauza unei reclame sexi

Un numar de 517 accidente rutiere au avut loc la Moscova, intr-o singura zi, din cauza unei reclame sexi cu doi sani dezgoliti si mameloanele acoperite cu o banda albastra pe care se putea citi sloganul Ei.

Suedia, chemata in judecata la Curtea Europeana de Justitie, din cauza legislatiei pariurilor sportive. Urmeaza si Romania?

Comisia Europeana a trimis joi in judecata statul membru UE Suedia la Curtea Europeana de Justitie, din cauza legilor care incalca normele europene in domeniul pariurilor sportive. Suedia fusese atentionata in noiembrie 2013, pe o lista pe care se afla si Romania, insa tara noastra se afla cu un pas in spate fata de tara nordica.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )