Libnet.ro
UNICEF

21:31

Oferta de vanzare pentru actiunile Alro, prelungita

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Oferta de vanzare pentru actiunile Alro, prelungita

Pretul maxim de subscriere a fost scazut la 4 lei/titlu, iar pretul minim este de 3,5 lei/unitate Perioada de subscriere pentru oferta prin care Vimetco si Conef au scos la vanzare un numar maxim de 383,79 milioane de titluri Alro ALR), reprezentand 53,77% din capitalul social al combinatului din Slatina, s-a prelungit, cu trei zile lucratoare, pana pe data de 19 iulie 2018, informeaza emitentul, printr-un comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

Alro micosreaza pretul in SPO si anunta discount pentru tot retail-ul

Alro Slatina ALR) a publicat joi, dupa inchiderea bursei, un amendament la Prospectul ofertei publice secundare SPO), reducand pretul maxim de oferta de la 6,18 lei la 4 lei/actiune si oferind investitorilor de retail discount de 7% fata de pretul.

Alina Gorghiu critica DUR oferta USR pentru Kovesi: Este un demers POLITICIANIST. Cer conducerii partidului sa nu devina CINICA

Senatorul PNL Alina Gorghiu critica in termeni duri oferta USR ca Laura Codruta Kovesi sa se inscrie in aceasta formatiune. Ea afirma ca un astfel de demers ajuta doar PSD in dezbaterea interna si.

Crestere de 1,9% pentru actiunile Turbomecanica

Titlurile producatorului de componente pentru industria aeronautica Turbomecanica TBM), a caror cotatie s-a apreciat cu 1,9%, in raport cu moneda euro, in saptamana recent incheiata, se situeaza pe prima pozitie in topul rentabilitatilor din cadrul indicelui BET-XT, al celor mai lichide 25 de actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )