Libnet.ro
UNICEF

01:05

Oficial american, discutii cu Victor Ponta la Guvern

B1 B1,
Oficial american, discutii cu Victor Ponta la Guvern

Premierul Victor Ponta a avut, miercuri, la Palatul Victoria, o discutie cu insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA, Dean Thompson. Contactat de Mediafax, premierul Victor Ponta a confirmat intalnirea cu diplomatul . continuă pe B1

Victor Ponta, despre constructia reactoarelor 3 si 4 de la Cernavoda: Singurii parteneri care au capacitatea financiara si mai departe, sigur, si cea tehnologica sunt cei din China

Premierul Victor Ponta sustine ca doar chinezii au capacitatea financiara si tehnologica de a participa la construirea reactoarelor nucleare 3 si 4 de la Cernavoda. Era in ingrijorat si domnul Basescu ca nu stiu chinezii. Compania chineza cu care suntem in discutii avansate pentru Grupurile 3 si 4 este cea care are tehnologia Candu, tehnologia canadiana cu care s-au produs si primele doua reactoare. Deci, pentru cei care au ramas un pic in urma trebuie sa stie ca orice tehnologie vom folosi in aceste proiecte este o tehnologie de cel mai inalt standard si aprobata de UE, a declarat Victor Ponta, potrivit Agerpres.

Victor Ponta, despre afirmatiile insarcinatului cu afaceri al Ambasadei SUA despre OUG care permite migratia politica: Foarte echilibrat, foarte corect, a fost distorsionat de presa

Premierul Victor Ponta a apreciat drept foarte echilibrat si corect discursul insarcinatului cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucuresti despre OUG care permite migratia politica a alesilor locali, dupa ce oficialul american pledase ieri pentru o procedura parlamentara transparenta.

Victor Ponta: Sprijinul pe care Romania l-a acordat Ucrainei, mai mult sau mai putin fatis, a fost evident

Premierul Victor Ponta a declarat, intr-un interviu acordat Radio China International, la finalul vizitei oficiale la Beijing, ca sprijinul acordat de Romania Ucrainei, mai mult sau mai putin fatis, a fost evident. Intrebat care este pozitia Romaniei fata de criza din Ucraina, primul ministru a raspuns: Romania a fost destul de solidara si responsabila alaturandu-se pozitiilor Uniunii Europene si Statelor Unite ale Americii, pozitii care au vrut sa arate dorinta de a asigura dreptul Ucrainei, drept avut de oricare tara din Europa si din lume, privind inviolabilitatea frontierelor, a respectarii teritoriului national.

Premierul Victor Ponta a inceput o vizita oficiala in China

Premierul Victor Ponta a ajuns, duminica, la Beijing, unde va incepe o vizita oficiala in China, dupa ce aeronava cu care s-a deplasat a survolat estul Ucrainei si Rusia, informeaza Mediafax. Victor Ponta este.

Premierul Victor Ponta s-a intalnit cu omologul sau de la Beijing. Chinezii l-au primit cu salve de tun

Premierul Victor Ponta a fost primit, luni,m de omologul sau chinez, Li Keqiang, la sediul Guvernului de la Beijing. in linie cu protocolul regimului comunist, Ponta a fost primit cu o parada militara impresionanta si, in timp ce se intona imnul Romaniei, au fost trase salve de tun.

Corespondenta de la Beijing. Premierul Victor Ponta va semna contracte pentru aducerea tehnologiei ferate de mare viteza din China in Romania

Delegatia condusa de premierul Victor Ponta a ajuns duminica dimineata la Beijing, unde va avea intalniri cu reprezentantiimediului de afaceri chinez. Prim-ministrul se va intalni cu omologul sau chinez, la a carui invitatie a venit in China, si cupresedintele Xi Jinping. Luni, premierul va semna mai multe acorduri cu Beijingul pentru aducerea de trenuri de mare viteza inRomania.

Corespondenta de la Beijing. Victor Ponta va semna contracte pentru aducerea tehnologiei ferate de mare viteza din China in Romania

Delegatia condusa de premierul Victor Ponta a ajuns duminica dimineata la Beijing, unde va avea intalniri cu reprezentantiimediului de afaceri chinez. Prim-ministrul se va intalni cu omologul sau chinez, la a carui invitatie a venit in China, si cupresedintele Xi Jinping. Luni, premierul va semna mai multe acorduri cu Beijingul pentru aducerea de trenuri de mare viteza inRomania.

Vasile Blaga: Victor Ponta e in stare sa suspende doua ore si Codul Penal, sa-i scape pe Mazare si pe Duicu

Presedintele PDL, Vasile Blaga, sustine ca premierul Victor Ponta este in stare sa suspende si Codul Penal cateva ore pentru a-i salva pe Nicusor Constantinescu, Radu Mazare sau Adrian Duicu, asa cum a.

Victor Ponta: Am obtinut cel mai important portofoliu de comisar european pentru Romania, numai cei doi politruci penibili, Blaga si Iohannis, pot sa strice lucrurile. Basescu a fost mai destept si nu a criticat public

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca a obtinut pentru Romania cel mai important portofoliu din Comisia Europeana pentru noi, cel de Dezvoltare regionala, dar ca cei doi politruci penibili, iresponsabili, Iohannis si Blaga, acesti Pacala si Tandala ai politicii romanesti, s-au hotarat ei sa reclame Comisiei Europene sa nu ne dea dl Juncker Dezvoltarea Regionala. Basescu a fost mai destept decat ei si nu a criticat public acest lucru, a afirmat Ponta.

Victor Ponta: Sprijinul pe care Romania l-a acordat Ucrainei, mai mult sau mai putin fatis, a fost evident

Intr-un interviu acordat Radio China International, la finalul vizitei oficiale la Beijing, premierul Victor Ponta a declarat despre sprijinul acordat de Romania Ucrainei mai mult sau mai putin fatis, a fost evident.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )