Libnet.ro
UNICEF

20:15

Omul de afaceri Puiu Popoviciu, condamnat la 9 ani de inchisoare cu executare. Rectorul Universitatii de Stiinte Agronomice, Ioan Alecu - 6 ani de inchisoare

Hotnews Hotnews,
 Omul de afaceri Puiu Popoviciu, condamnat la 9 ani de inchisoare cu executare. Rectorul Universitatii de Stiinte Agronomice, Ioan Alecu - 6 ani de inchisoare

Omul de afaceri Puiu Popoviciu a fost condamnat joi la 9 ani de inchisoare cu executare de catre Curtea de Apel Bucuresti in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie in legatura cu asocierea firmei sale, SC Baneasa Investments SA, cu Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti, anunta Agerpres. Sentinta nu este definitiva si poate fi atacata cu apel. In acelasi dosar, fostul sef DGIPI Cornel Serban a fost condamnat la 2 ani si 6 luni inchisoare cu executare, Ioan Alecu, rectorul USAMV Bucuresti, la 6 ani inchisoare, Petru Pitcovici, fost sef in Directia Generala Anticoruptie din MAI, la 2 ani inchisoare, iar Mihai Luican, fostul prefect al Capitalei, la un an inchisoare. continuă pe Hotnews

Puiu Popoviciu, condamnat la noua ani de inchisoare in dosarul Baneasa

Omul de afaceri Puiu Popoviciu a fost condamnat, joi, la noua ani de inchisoare cu executare in dosarul Baneasa. Sentinta nu este irevocabila, poate fi atacata in apel, scrie.

Puiu Popoviciu, condamnat la 9 ani de inchisoare cu executare

Omul de afaceri Puiu Popoviciu a fost condamnat, astazi, la noua ani de inchisoare cu executare in dosarul Baneasa, transmit televiziunile de stiri. Sentinta nu este irevocabila, poate fi atacata in apel.

UPDATE. Puiu Popoviciu, condamnat in dosarul Afacerea Baneasa. Decizia nu este definitiva

Omul de afaceri Puiu Popoviciu a fost condamnat, joi, la noua ani de inchisoare, in dosarul Afacerea Baneasa. Decizia nu este una definitiva. De asemenea, in acest dosar, fostul sef DGIPI Cornel Serban a fost condamnat la doi ani si sase luni inchisoare cu executare.

Puiu Popoviciu, condamnat in dosarul Afacerea Baneasa. Decizia nu este definitiva

Omul de afaceri Puiu Popoviciu a fost condamnat, joi, la noua ani de inchisoare, in dosarul Afacerea Baneasa. Decizia nu este una definitiva. De asemenea, in acest dosar, fostul sef DGIPI Cornel Serban a fost condamnat la doi ani si sase luni inchisoare cu executare.

Puiu Popoviciu, condamnat la noua ani inchisoare in dosarul Baneasa. Decizia nu este definitiva (VIDEO)

UPDATE: in acelasi dosar, fostul sef DGIPI Cornel Serban a fost condamnat la doi ani si sase luni de inchisoare cu executare, iar Ioan Alecu, rectorul USAMV Bucuresti, la sase ani de.

Milionarul Puiu Popoviciu a fost condamnat la 9 ani de inchisoare. Decizia nu este definitiva

Puiu Popoviciu a fost condamnat joi la 9 ani de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat de un prejudiciu adus statului de 300 de milioane de euro prin afacerea Baneasa. Decizia de joi a magistratilor Curtii de Apel Bucuresti nu este definitiva.

Serbia: Unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri din Balcani a fost condamnat la cinci ani de inchisoare

Miroslav Miskovici, unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri din Balcani, a fost condamnat, luni, de un tribunal sarb la cinci ani de inchisoare intr-un caz de evaziune fiscala ce l-a avut drept protagonist pe fiul sau. Sentinta a fost data in contextul in care autoritatile de la Belgrad fac eforturi pentru a combate coruptia, o masura necesara pentru aderarea tarii la Uniunea Europeana, noteaza Associated Press.

O sticla cu palinca, una de whisky, un pix si o bricheta, bunurile confiscate de statul roman in dosarul in care este acuzat Puiu Popoviciu

Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au decis sa confiste mai multe bunuri in dosarul Baneasa, in care Puiu Popoviciu a fost condamnat la 9 ani de inchisoare, decizia nefiind.

Mitica Dragomir, condamnat la 7 ani de inchisoare in prima instanta

Mitica Dragomir a fost condamnat joi de Tribunalul Bucuresti - in prima instanta - la 7 ani de inchisoare pentru evaziune fiscala si spalare de bani intr-un dosar legat de drepturile de televizare a meciurilor din Liga Profesionista de Fotbal, anunta Digi 24.

Un fost primar a fost condamnat la patru ani de inchisoare

Nicolae Anitei, fostul primar liberal al orasului aradean Curtici a fost condamnat la pedeapsa de patru ani de inchisoare cu executare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )