Libnet.ro
UNICEF

21:00

ONU sporeste securitatea pe platoul Golan, dupa mai multe incidente datorate conflictului din Siria

Antena3 Antena3,
ONU sporeste securitatea pe platoul Golan, dupa mai multe incidente datorate conflictului din Siria

ONU va spori securitatea misiunii sale de observare de pe platoul Golan dupa mai multe incidente datorate conflictului din Siria, a declarat vineri liderul operatiunilor de mentinere a pacii ale ONU, Herve Ladsous,. continuă pe Antena3

ONU sporeste securitatea pe platoul Golan, dupa mai multe incidente datorate conflictului din Siria

ONU va spori securitatea misiunii sale de observare de pe platoul Golan dupa mai multe incidente datorate conflictului din Siria, a declarat ieri liderul operatiunilor de mentinere a pacii ale ONU, Herve Ladsous, transmite AFP, conform Antena3. ro.

ONU isi va intari securitatea misiunii de observatori in Golan

ONU isi va intari securitatea misiunii de observatori in Golan dupa mai multe incidente datorate conflictului din Siria, a declarat vineri seful operatiunilor ONU de mentinere a pacii, Herve Ladsous.

Cartela SIM pentru mai multe numere de telefon, lansata anul viitor pe piata romaneasca

Romanii nu vor mai fi nevoiti sa poarte dupa ei mai multe telefoane mobile. De anul viitor vom putea avea o singura cartela SIM pentru mai multe numere de telefon. Tot de la anul, unui numar de telefon ii vor putea fi.

Campionatul European din 2020 se va desfasura in mai multe tari

Initial, a fost doar de zvon. De joi, a devenit oficial. Comitetul Executiv al UEFA a decis ca editia din 2020 a Campionatului European sa nu se mai desfasoare intr-o singura tara, ci in mai multe. Orasele.

Campionatul European din 2020 se va desfasura in mai multe tari

Comitetul Executiv al UEFA a decis, joi, ca editia Campionatului European din 2020 sa aiba loc in mai multe tari, a anuntat secretarul general Gianni Infantino, scrie AFP. Un Euro pentru Europa. Campionatul.

EURO 2020 se va desfasura in mai multe tari - a decis UEFA

Comitetul Executiv al UEFA a optat, joi, pentru un Campionat European 2020 ce se va disputa in orase din mai multe tari europene, a anuntat secretarul general al forului, Gianni Infantino, citat de AFP.

Campionatul European din 2020 se va desfasura in mai multe tari.

Comitetul Executiv al UEFA a optat, joi, pentru un Campionat European 2020 ce se va disputa in orase din mai multe tari, a anuntat secretarul general Gianni Infantino, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Un Euro pentru Europa. Campionatul European din 2020 va avea loc in orase diferite din intreaga Europa, a spus Infantino. La 7 noiembrie, presedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat ca a trimis o scrisoare de intentie la UEFA pentru ca Bucurestiul sa gazduiasca, alaturi de alte 12 orase din .

Razvan Rat este jucatorul roman cu cele mai multe meciuri in cupele europene, depasindu-l pe Hagi

Fundasul Razvan Rat, de la Sahtior Donetk, a devenit jucatorul roman cu cele mai multe meciuri in cupele europene - 96, anunta Comisia de Statistica si Istorie a Federatiei Romane de Fotbal. Rat l-a depasit pe Gheorghe Hagi, care detinea recordul din 1999 95 de jocuri), cu ocazia meciului dintre Sahtior si Juventus Torino 0-1), disputat miercuri seara, in Liga Campionilor, potrivit Agerpres.

Razvan Rat devine jucatorul roman cu cele mai multe meciuri in cupele europene, depasindu-l pe Hagi

Fundasul echipei Sahtior Donetk Razvan Rat a devenit jucatorul roman cu cele mai multe meciuri in cupele europene - 96, anunta Comisia de Statistica si Istorie a Federatiei Romane de Fotbal. Rat l-a depasit pe Gheorghe Hagi, care detinea recordul din 1999 95 de jocuri), cu ocazia meciului dintre Sahtior si Juventus Torino 0-1), disputat miercuri seara, in Liga Campionilor.

Kanye West si Jay-Z, printre artistii cu cele mai multe nominalizari la Grammy 2013.

Reprezentantii National Academy of Recording Arts and Sciences, organizatia care decerneaza premiile Grammy, au celebrat, miercuri seara diversitatea din muzica, intrucat sase artisti din genuri muzicale diferite, au primit cele mai multe nominalizari - cate sase - la premiile Grammy 2013, informeaza Mediafax. Astfel, Kanye West, Jay-Z, Frank Ocean, Dan Auerbach din grupul The Black Keys, trupa Mumford Sons si grupul fun. sunt artistii care au fost nominalizati in sase categorii, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )