Libnet.ro
UNICEF

16:30

US Open: Mihaela Buzarnescu, eliminata in primul tur de Caroline Woznacki

Hotnews Hotnews,
 US Open: Mihaela Buzarnescu, eliminata in primul tur de Caroline Woznacki

Mihaela Buzarnescu, locul 133 WTA, venita din calificari, a fost invinsa, marti, cu scorul de 6-1, 7-5, de sportiva daneza Caroline Wozniacki, locul 5 WTA si cap de serie numarul 5, in primul tur al US Open, ultimul Grand Slam al anului, potrivit news. ro. continuă pe Hotnews

Mihaela Buzarnescu, eliminata in primul tur al US Open de Caroline Woznacki

Mihaela Buzarnescu, locul 133 WTA, venita din calificari, a fost invinsa, marti, cu scorul de 6-1, 7-5, de sportiva daneza Caroline Wozniacki, locul 5 WTA si cap de serie numarul 5, in primul tur al US Open, ultimul Grand Slam al anului.

US Open: Johanna Konta, eliminata in primul tur. Britanica ar fi putut juca impotriva Simonei Halep in sferturi

Johanna Konta, locul 7 WTA si cap de serie numarul 7, a fost invinsa, luni, cu scorul de 4-6, 6-3, 6-4, de sportiva Aleksandra Krunici din Serbia, locul 78 WTA, in primul tur al US Open, ultimul Gran Slam al anului, potrivit news. ro.

US Open: Angelique Kerber, detinatoarea trofeului, eliminata in primul tur de Naomi Osaka

Jucatoarea germana Angelique Kerber, locul 6 WTA si favorita 6, a fost eliminata, marti, in primul tur al turneului US Open, competitie pe care a castigat-o anul trecut. Kerber a fost invinsa cu scorul de 6-3, 6-1 de japoneza Naomi Osaka, in varsta de 19 ani si ocupanta a locului 45 in clasamentul mondial, potrivit news. ro.

US Open: Mihaela Buzarnescu are o adversara de top la primul meci pe tabloul principal al unui Grand Slam

La 29 de ani, Mihaela Buzarnescu, numarul 133 WTA, a acces in premiera pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam. Ea va avea o misiunea dificila in aceasta runda.

LIVE US Open: Begu, Copil si Buzarnescu joaca in primul tur (dupa 20:00)

Urmariti luni seara evolutiile reprezentantilor Romaniei in primul tur la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului care debuteaza la New York.

LIVE US Open: Begu, Copil si Buzarnescu joaca in primul tur

Urmariti luni seara evolutiile reprezentantilor Romaniei in primul tur la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului care debuteaza la New York.

Simona Halep, eliminata in primul tur la US Open de Maria Sharapova

Simona Halep a fost eliminata de Maria Sharapova in primul tur la US Open. Romanca, numarul 2 mondial, a pierdut primul set, cu 4-6, l-a castigat dupa o revenire de senzatie pe cel de-al doilea, cu.

US Open (f): Simona Halep si Johanna Konta, eliminate in primul tur; Muguruza, Wozniacki si Kvitova, in runda a doua

Competitia de la Flushing Meadows a ramas inca din primul tur fara doua din cele mai importante jucatoare de pe taboul feminin de simplu, Simona Halep favorita numarul 2) si Johanna Konta 7) fiind eliminate. In runda urmatoare s-au calificat, printre altele, Garbine Muguruza 3), Caroline Wozniacki 5 - a invins-o pe Mihaela Buzarnescu), Venus Williams 9) sau Petra Kvitova 13).

US Open: Irina Begu, eliminata de Katerina Kozlova, locul 118 mondial, in primul tur

Jucatoarea de tenis Irina Begu, locul 55 WTA, a fost invinsa de sportiva ucraineana Katerina Kozlova, numprul 118 mondial, scor 6-2, 7-6 9/7), in primul tur la US Open, ultimul Grand Slam al anului, potrivit news. ro.

Asa am trait: Niculescu si Bogdan in primul tur la US Open

Revedeti in aceasta pagina cele mai importante momentele ale meciurilor disputate, miercuri, de Monica Niculescu si Ana Bogdan in primul tur la US Open. Cele doua se alatura Soranei Cirstea in turul doi.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )