Libnet.ro
UNICEF

15:45

Opt persoane, retinute intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani. Prejudiciu de aproape 5 milioane de euro

B1 B1,
Opt persoane, retinute intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani. Prejudiciu de aproape 5 milioane de euro

Opt persoane au fost retinute, luni, in urma perchezitiilor facute de politisti la 50 de adrese din Bucuresti, Ilfov, Dambovita si Ialomita, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani cu un. continuă pe B1

Perchezitii in Dambovita, Ilfov, Ialomita si Bucuresti, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani

Peste 150 de politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, sub supravegherea Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, efectueaza 50 de perchezitii in municipiul Bucuresti si in judetele Ilfov, Dambovita si Ialomita.

Perchezitii in Bucuresti si trei judete, intr-un dosar de evaziune fiscala. Prejudiciul, cinci milioane de euro

Politistii bucuresteni au descins, luni dimineata, la 50 de adrese din Bucuresti si trei judete, intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de aproximativ cinci milioane de euro, informeaza Mediafax.

Perchezitii in Bucuresti si alte 3 judete, pentru evaziune fiscala

Luni dimineata, 150 de politisti au descins la persoane fizice si firme din Bucuresti si 3 judete, in 50 de locatii, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani, cu un prejudiciu de 5 milioane de euro.

Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, a fost adus la DNA pentru a fi audiat de procurori intr-un dosar de santaj.

Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, Petru Lucinschi, este cercetat de procurorii anticoruptie intr-un dosar de trafic de influenta si santaj. Acesta a fost adus la sediul DNA pentru a fi audiat de procurorii care se ocupa de acest caz.

Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, retinut de DNA intr-un dosar de santaj

Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, Petru Lucinschi, a fost retinut de procurorii anticoruptie intr-un dosar de trafic de influenta si santaj. Acesta ar fi cerut patru milioane de euro de la un denuntator.

Fost premier israelian, gasit vinovat intr-un dosar de coruptie

Un tribunal din Ierusalim l-a declarat vinovat luni pe fostul premier israelian Ehud Olmert intr-un dosar de coruptie in care este acuzat ca a primit plicuri cu zeci de mii de dolari de la omul de afaceri american Morris Talansky, au anuntat media israeliene, citate de AFP.

Un fost premier israelian, gasit vinovat intr-un dosar de coruptie

Fostul premier israelian Ehud Olmert a fost declarat vinovat intr-un dosar de coruptie. Olmert este acuzat ca a primit plicuri cu zeci de mii de dolari de la omul de afaceri american Morris Talansky, informeaza AFP.

Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, cercetat de DNA intr-un dosar de santaj. Procurorii fac perchezitii la locuinta acestuia

Procurorii anticoruptie il cerceteaza pe Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, Petru Lucinschi, implicat intr-o cauza de trafic de influenta si santaj, potrivit unor surse judiciare. La aceasta ora procurorii fac perchezitii la locuinta acestuia din Voluntari.

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )