Libnet.ro
UNICEF

18:30

Parchetul General preia ancheta in cazul incendiului de la Piatra Neamt

Hotnews Hotnews,
 Parchetul General preia ancheta in cazul incendiului de la Piatra Neamt

Parchetul General va prelua ancheta in cazul incendiului de la Sectia de Anestezie Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Piatra Neamt. continuă pe Hotnews

Parchetul General preia ancheta in cazul incendiului din sectia ATI a Spitalului Judetean Piatra - Neamt, unde au murit 10 persoane

Parghetul general va prelua ancheta in cazul incendiului din sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra Neamt, asa cum se arata intr-un comunicat. Sectia de urmarire penala si criminalistica din cadrul Pa.

Parchetul General preia ancheta in cazul incendiului din sectia ATI a Spitalului Judetean Piatra - Neamt, unde au murit 10 persoane

Parghetul general va prelua ancheta in cazul incendiului din sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra Neamt, asa cum se arata intr-un comunicat. Sectia de urmarire penala si criminalistica din cadrul Pa.

VIDEO Incendiu la sectia ATI a Spitalului din Piatra Neamt: 10 morti, alte 7 persoane in stare critica Tataru a ajuns la fata locului.

Un incendiu a izbucnit sambata seara la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean de Urgenta din Piatra Neamt. Pacientii internati pe sectie erau bolnavi Covid-19. Pana la ora 20. 35, erau confirmati 10 pacienti morti, iar alte sapte persoane, inclusiv medicul de garda, sunt in stare critica. Ranitii sunt transferati la Iasi. 41Medicul de la Piatra Neamt ranit in incendiu are arsuri pe 40% din suprafata corpului, e constient - Tataru22. 00 Ministrul Sanatatii a ajuns la Piatra Neamt 21. 43 Medicul ranit in incendiu va fi transferat la Spitalul Floreasca din Bucuresti, cu un avion militar - S-a aruncat in flacari pentru a-i salva21. 38 Parchetul General preia ancheta in cazul incendiului de la Piatra Neamt21. 34 Celula de criza la MAI. Participa si premierul Orban20. 58 Alte 7 persoane in stare critica, printre care si medicul de garda. Victimele vor fi preluate de echipaje medicale pentru transportul la spitalul judetean Iasi20. 35 Numarul deceselor a ajuns la zece.

Parchetul General preia ancheta tragediei de la Piatra Neamt. Medicul care a incercat sa-i salveze pe pacienti, transferat la Bucuresti cu avionul

Medicul ranit in incendiul de la ATI Piatra Neamt urma sa fi transferat, in noaptea de sambata spre duminica, la Bucuresti cu un avion militar. Planul de transfer prevedea transportul cu o autospeciala SMURD la Iasi si apoi transportul cu avionul la Bucuresti.

Parchetul General va prelua ancheta privind incendiul de la Spitalul Judetean Neamt

Parchetul General va prelua ancheta privind incendiul de la Spitalul Judetean Neamt, in urma caruia au decedat zece persoane infectate cu COVID-19 internate in sectia ATI.

Care este cauza incendiului de la Sectia ATI a Spitalului din Piatra Neamt. Ultimele informatii

Cauza incendiului de la Spitalul Judetean Piatra Neamt. O noua tragedie a zguduit Romania in aceasta seara, la cinci ani de la Colectiv. Un incendiu aparut in Sectia ATI a Spitalului Judetean Piatra Neamt. Conform ultimelor informatii venite de la autoritati, bilantul se ridica la un total de 10 morti si alte 7 persoane in stare .

Ministrul Sanatatii se va deplasa la Piatra Neamt, in urma incendiului care a ucis 10 persoane internate la ATI cu COVID-19

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru va merge in aceasta seara la Piatra Neamt, in urma incendiului care a ucis zece persoane internate la sectia ATI a Spitalului Judetean Neamt.

Incendiu la Spitalul Judetean Piatra-Neamt: Pacientii cu COVID-19 afectati in urma incendiului vor fi transferati la spitalul mobil de la Letcani, judetul Iasi

Managerul Spitalului de Boli Infectioase din Iasi, medicul Carmen Dorobat, a declarat sambata seara ca pacientii COVID-19 care vor fi adusi de la Piatra Neamt, in urma incendiului care s-a produs la Sectia de Terapie Intensiva a spitalului judetean vor fi transferati la spitalul mobil de la Letcani, judetul Iasi.

Planul rosu la Piatra Neamt. Sectia ATI a spitalului Judetean a luat foc. Cati morti sunt pana acum

A fost instituit planul rosu de interventie la Piatra Neamt. Sectia ATI a spitalului Judetean a luat foc. Sapte persoane au murit, in urma incendiului puternic. Incendiul a izbucnit la sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra Neamt, unde erau ingrijiti pacientii covid. De asemnea, alte doua persoane sunt in stare grava. Mai multe persoane .

Cine este medicul ranit grav la Piatra Neamt care s-a aruncat in flacari incercand sa salveze un pacient UPDATE

Ioan Catalin Denciu, medicul de garda de la ATI Piatra Neamt, a incercat sa salveze un pacient internat in momentul incendiului, alaturi de o asistenta. Conform ultimelor informatii, medicul are arsuri pe 40% din suprafata corpului si este constient si stabil.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3095 seconds )