Libnet.ro
UNICEF

06:45

Al patrulea deces provocat de noul coronavirus in judetul Ialomita

Adevărul Adevărul,
Al patrulea deces provocat de noul coronavirus in judetul Ialomita

Al patrulea deces provocat de infectia cu COVID-19 a fost inregistrat luni seara in judetul Ialomita. Este vorba despre un barbat, in varsta de 52 de ani, care s-a stins rapus de coronavirus pe 30 martie. continuă pe Adevărul

Primele decese cauzate coronavirus in judetul Ialomita. Este vorba despre 3 barbati care nu au calatorit in strainatate

Primele decese cauzate de infectia cu noul coronavirus au fost inregistrate in judetul Ialomita. Este vorba despre 3 barbati si conform anchetei epidemiologice niciunul dintre ei nu a calatorit in strainatate si nu a intrat in contact cu un cunoscut cu caz confirmat.

Un nou deces provocat de coronavirus. Bilantul a ajuns la 44

Un barbat, de 74 de ani, din judetul Satu Mare, a murit din cauza infectiei cu coronavirus. Bilantul deceselor pe plan national a ajuns la 44.

Al patrulea deces provocat de COVID-19 in Republica Moldova

Ministra Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale, Viorica Dumbraveanu, a anuntat ca inca o persoana a decedat de COVID-19 in Republica Moldova. Este vorba despre un barbat care s-a stins la spitalul din Edinet. Ministra a precizat ca, atunci cand pacientul a fost internat, nu se stia ca acesta ar putea fi infectat cu COVID-19, barbatul ajungand la spital din alte motive.

Un deces provocat de coronavirus a fost anuntat cu 4 zile mai tarziu. Explicatia autoritatilor

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat decesul numarul 79 de COVID-19 cu o intarziere de cateva zile, motivul fiind acela ca, din cauza procesului de mutare a sediului DSP, au fost deficiente tehnice. De fapt, faxul a fost trecut cu vederea si nu a fost luat din aparat.

Un deces provocat de coronavirus a fost anuntat abia dupa patru zile. Explicatia autoritatilor

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat decesul numarul 79 de COVID-19 cu o intarziere de cateva zile, motivul fiind acela ca, din cauza procesului de mutare a sediului DSP, au fost deficiente tehnice. De fapt, faxul a fost trecut cu vederea si nu a fost luat din aparat.

O femeie dializata, rapusa de infectia cu COVID-19. Numarul deceselor ajunge la 5 in judetul Ialomita

Inca un deces din cauza coronavirusului a fost inregistrat in judetul Ialomita, numarul celor care au pierdut lupta cu boala ajungand la 5. Este vorba despre o femeie, in varsta, de 60 de ani, dializata, a anuntat Grupul de Comunicare Strategica.

inca un centru de carantina, deschis in judetul Ialomita. 488 locuri de cazare intr-un hotel din Amara

Dupa primele trei decese provocate de coronavirus, in Ialomita se pregateste amenajarea celui de-al doilea centru de carantina. Este vorba despre un hotel din statiunea Amara, despre care presedintele Consiliului Judetean Ialomita, Victor Moraru, a spus ca va fi transformat in spatiu de izolare.

Numarul deceselor in urma infectarii cu noul coronavirus urca la 69: Un barbat din Suceava, gasit pozitiv abia dupa ce a murit singur in casa

Un barbat de 56 de ani din Suceava este cel de-al 69-lea caz de deces in urma infectarii cu noul coronavirus. Acesta a fost gasit mort la domiciliu, apoi a fost testat pentru virusul SARS-Cov-2, rezultatul fiind pozitiv.

Primul deces provocat de COVID-19 in regiunea transnistreana

In regiunea transnistreana a fost confirmat primul deces provocat de COVID-19. Este vorba despre o femeie de 55 de ani care suferea de diabet zaharat si alte boli cronice.

Grupul de Comunicare Strategica: inca 3 decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus, numarul total ajungand la 29

Grupul de Comunicare Strategica anunta inca 3 decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus, numarul total ajungand la 29. Toate persoanele decedate sunt din judetul Arad.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )