Libnet.ro
UNICEF

22:00

Un deces provocat de coronavirus a fost anuntat cu 4 zile mai tarziu. Explicatia autoritatilor

Antena3 Antena3,
Un deces provocat de coronavirus a fost anuntat cu 4 zile mai tarziu. Explicatia autoritatilor

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat decesul numarul 79 de COVID-19 cu o intarziere de cateva zile, motivul fiind acela ca, din cauza procesului de mutare a sediului DSP, au fost deficiente tehnice. De fapt, faxul a fost trecut cu vederea si nu a fost luat din aparat. continuă pe Antena3

Un deces provocat de coronavirus a fost anuntat abia dupa patru zile. Explicatia autoritatilor

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat decesul numarul 79 de COVID-19 cu o intarziere de cateva zile, motivul fiind acela ca, din cauza procesului de mutare a sediului DSP, au fost deficiente tehnice. De fapt, faxul a fost trecut cu vederea si nu a fost luat din aparat.

Al patrulea deces provocat de noul coronavirus in judetul Ialomita

Al patrulea deces provocat de infectia cu COVID-19 a fost inregistrat luni seara in judetul Ialomita. Este vorba despre un barbat, in varsta de 52 de ani, care s-a stins rapus de coronavirus pe 30 martie.

Un nou deces provocat de coronavirus. Bilantul a ajuns la 44

Un barbat, de 74 de ani, din judetul Satu Mare, a murit din cauza infectiei cu coronavirus. Bilantul deceselor pe plan national a ajuns la 44.

Primul deces provocat de COVID-19 in regiunea transnistreana

In regiunea transnistreana a fost confirmat primul deces provocat de COVID-19. Este vorba despre o femeie de 55 de ani care suferea de diabet zaharat si alte boli cronice.

Al patrulea deces provocat de COVID-19 in Republica Moldova

Ministra Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale, Viorica Dumbraveanu, a anuntat ca inca o persoana a decedat de COVID-19 in Republica Moldova. Este vorba despre un barbat care s-a stins la spitalul din Edinet. Ministra a precizat ca, atunci cand pacientul a fost internat, nu se stia ca acesta ar putea fi infectat cu COVID-19, barbatul ajungand la spital din alte motive.

inca un deces cauzat de coronavirus in Romania. Bilantul ajunge la 30 de morti

Inca un deces cauzat de coronavirus a fost anuntat sambata de Grupul de Comunicare Strategica, bilantul ajungand astfel la 30 in Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )