Libnet.ro
UNICEF

15:45

Pavel Filip si Petro Porosenko au avut o intrevedere la Bruxelles. Despre ce au discutat oficialii

Adevărul Adevărul,
Pavel Filip si Petro Porosenko au avut o intrevedere la Bruxelles. Despre ce au discutat oficialii

In cadrul vizitei oficiale laBruxelles, premierul Pavel Filip s-a intalnit cu presedintele Ucrainei, Petro Porosenko. Oficialii au discutat subiectele prioritare privind cooperarea bilaterala si ultimele evolutii in realizarea obiectivelor de pe agenda moldo-ucraineana. continuă pe Adevărul

Parteneriatul moldo-german, discutat de catre Pavel Filip si Angela Merkel la Bruxelles

Prim-ministrul Pavel Filip a avut vineri, 24 noiembrie o intrevedere cu Angela Merkel, cancelarul Federal al Republicii Federale Germania, in marja lucrarilor celui de-al cincilea Summit al Parteneriatului Estic. Oficialii au abordat aspecte ale parteneriatului bilateral si posibilitatile de dinamizare a acestuia.

Pavel Filip: Inaugurarea Oficiului de legatura NATO la Chisinau va aduce un nou suflu activitatilor pe linie bilaterala

Premierul Pavel Filip a avut o intrevedere joi, 23 noiembrie, la Bruxelles, cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg. Prim-ministrul a reiterat interesul Republicii Moldova de a consolida in continuare dialogul politic si cooperarea la nivel practic cu Alianta Nord Atlantica in spiritul programului parteneriatului pentru pace si in baza principiului neutralitatii constitutioanale a Republicii Moldova.

Pavel Filip va participa la cel de-al cincilea Summit al Parteneriatului Estic

Premierul Pavel Filip intreprinde, in perioada 22-25 noiembrie, o vizita de lucru la Bruxelles, Regatul Belgiei, unde va participa la cel de-al cincilea Summit al Parteneriatului Estic PaE). Sesiunea plenara a Summit-ului va avea loc vineri, 24 noiembrie, incepand cu ora 10. 00 ora Chisinaului), se spune intr-un comunicat de presa al Guvernului, citat de IPN.

Pavel Filip, la Summitul Parteneriatului Estic: Pentru noi este o perioada critica, perioada a reformelor dificile si a deciziilor nepopulare

Premierul Pavel Filip sustine ca Moldova ramane ferm determinata in realizarea reformelor si a Acordului de Asociere RM-UE. in acelasi timp, prim-ministrul a facut un apel catre oficialii europeni vineri, 24 noiembrie, in cadrul sedintei plenare a celui de-al cincilea Summit al Parteneriatului Estic PaE), sa mentina angajamentul politic si implicarea practica in relatiile cu vecinii estici.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )