Libnet.ro
UNICEF

01:05

Petre Roman, despre dosarul Mineriadei: Nu stiu exact ce se intampla

România Liberă România Liberă,
Petre Roman, despre dosarul Mineriadei: Nu stiu exact ce se intampla

Fostul premier, Petre Roman a declarat, miercuri, dupa ce Ion Iliescu si Virgil Magureanu au fost pusi sub acuzare in dosarul Mineriadei ca nu doreste sa se implice si nici sa comenteze cazul deoarece nu cunoaste dosarul . continuă pe România Liberă

Maries, despre dosarul Mineriadei: N-am sperante, sunt aceiasi procurori

Presedintele Asociatiei Decembrie 1989, Teodor Maries, a declarat ca nu are la cine sa aiba sperante legat de inceperea urmaririi penale in dosarul Mineriadei, pentru ca sunt aceiasi procurori, dar are credinta ca dosarul trebuie finalizat, cu sau fara ei.

Primele reactii ale politicienilor, dupa punerea sub acuzare a lui Ion Iliescu in dosarul Mineriadei

Dupa punerea sub acuzare a lui Ion Iliescu si Virgil Magureanu in dosarul Mineriadei, unele dintre personajele imporante ale vietii publice si politice din timpul Mineriadei au refuzat sa comenteze stirea. Petre Roman, Adrian Nastase, Emil Constantinescu sau Mircea Ionescu Quintus, toti s-au abtinut sa faca declaratii privind decizia procurorilor Parchetului General.

Fostul presedinte Ion Iliescu, acuzat oficial de infractiuni contra umanitatii in dosarul Mineriadei

Fostul presedinte Ion Iliescu este acuzat oficial de infractiuni contra umanitatii in dosarul Mineriadei din 1990. El s-a prezentat miercuri la Parchetul General, pentru a fi reaudiat in acest caz. A stat de vorba cu anchetatorii o ora. La Parchetul General a ajuns miercuri si Virgil Magureanu. in perioada urmatoare vor mai fi audiati si fostul premier Petre Roman, dar si Victor Atanasie Stanculeanu.

Victor Atanasie Stanculescu, audiat in dosarul Mineriadei

Fostul general Victor Athanasie Stanculescu a ajuns, miercuri dupa-amiaza, la Parchetul instantei supreme. El a declarat, la intrare, ca a fost citat in calitate de supect in dosarul mineriadei si ca urmeaza sa afle ce anume vor sa ii aduca la cunostinta procurorii.

Dosarul Mineriadei. Iliescu, URMARIT PENAL, pentru crime contra umanitatii. Atanasie Stanculescu si Magureanu, suspecti

Fostul presedinte Ion Iliescu este urmarit penal in dosarul Mineriadei din iunie 1990, pentru infractiuni contra umanitatii, respectiv reprimarea violenta a manifestatiei din Piata Universitatii. in acelasi dosar, si fostul sef SRI Virgil Magureanu si generalul Victor Atanasie Stanculescu au calitatea de suspecti.

Iliescu, URMARIT PENAL in dosarul Mineriadei, pentru infractiuni contra umanitatii

Fostul presedinte Ion Iliescu este urmarit penal in dosarul mineriadei din iunie 1990, pentru infractiuni contra umanitatii, respectiv reprimarea violenta a manifestatiei din Piata Universitatii.

Iliescu si Magureanu, audiati in dosarul Mineriadei

Fostul presedinte Ion Iliescu este audiat, miercuri, la Parchetul General, in dosarul Mineriadei, potrivit digi24. ro.

Adrian Nastase, despre punerea lui Iliescu sub acuzare in dosarul Mineriadei: Nu am urmarit stirile

Fostul premier, Adrian Nastase nu a dorit sa comenteze punerea sub acuzare a lui Ion Iliescu in dosarul Mienriadei. Seful Guvernului din ultimul mandat de presedinte al lui Iliescu a spus ca nu a urmarit stirile si nu stie ce se intampla.

Dosarul Mineriadei: Mai multe persoane, urmarite penal pentru infractiuni contra umanitatii

Procurorii militari continua ancheta in dosarul Mineriada, cu schimbarea incadrarii juridice in infractiune contra umanitatii si extinderea urmaririi penale asupra altor persoane, au anuntat, miercuri, reprezentantii Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )