Libnet.ro
UNICEF

18:15

Ploi torentiale si inundatii in mai multe localitati din tara

România Liberă România Liberă,
Ploi torentiale si inundatii in mai multe localitati din tara

O furtuna puternica s-a abatut peste orasul Focsani. Zeci de gospodarii au fost inundate iar mai multi copaci au fost smulsi din radacini. Vremea rea a facut ravagii si in Bistrita si Buzau, unde precipitatiile au depasit si 80 de litri pe metru patrat. continuă pe România Liberă

Cod galben de inundatii pe mai multe rauri din tara

Mai multe rauri din judetele Maramures, Bistrita-Nasaud, Suceava, Arad si Bihor se afla pana miercuri la ora 1:00 sub cod galben de inundatii, potrivit unei atentionari emise de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA), transmite Mediafax.

COD GALBEN de inundatii pe mai multe rauri din tara

Mai multe rauri din judetele Maramures, Bistrita-Nasaud, Suceava, Arad si Bihor se afla pana miercuri la ora 1. 00 sub cod galben de inundatii, potrivit unei atentionari emise de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA).

Cod galben de vijelii, ploi torentiale si grindina in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis miercuri o avertizare cod galben de ploi si vijelii pentru judetele Satu-Mare, Maramures, Salaj, Cluj si Alba, valabilla pana in jurul orei 17.

Italia: Mai multe strazi din Milano, complet inundate, in urma unei furtuni puternice

Mai multe strazi din Milano au fost complet inuindate, in urma unei furtuni puternice, care s-a abatut asupra regiunilor din nordul Italiei, dupa cum a relatat marti La Repubblica. Autoritatile municipale au.

Inundatii in mai multe orase din tara, in urma unor ploi torentiale (VIDEO)

Zeci de gospodarii inundate, copaci smulsi din radacini si panouri publicitare rupte. Asta a lasat in urma furtuna care s-a abatut asupra orasului Focsani. Vantul a suflat cu peste 100 de kilometri pe ora.

VIDEO O ploaie torentiala a inundat strazi din municipiul Buzau si a produs viituri in mai multe localitati

A fost rupere de nori, marti seara, in judetul Buzau. Ploaia torentiala a inundat gospodarii si drumuri din mai multe localitati. Pompierii au muncit toata noaptea pentru a scoate apa din case si din curti. Autoritatile vor face bilantul pagubelor in cursul zilei de miercuri.

A suflat un vant foarte puternic, parca era ciclon. Mai multe case au ramas fara acoperisuri in urma unei vijelii, in Bistrita-Nasaud

Mai multe case din localitatea Salva au ramas, miercuri seara, fara acoperisuri in urma unei vijelii care a smuls copaci din radacina, un plop blocand temporar DN 17 C, drumul care leaga orasul Nasaud de.

Elvetia interzice importul de porci din mai multe tari europene, printre care si Romania

Elvetia va interzice incepand de miercuri importurile de porci vii si de carne de porc din mai multe tari din Europa, dupa ce mai au fost descoperite recent mai multe cazuri de pesta porcina africana, anunta AFP.

Interviu cu Sergiu Gladun, obstetrician-ginecolog: Tot mai multe cupluri din Moldova sufera de infertilitate

Despre sanatatea femeii si problemele din sistemul sanitar am discutat cu Sergiu Gladun, medic obstetrician-ginecolog la Institutului Mamei si Copilului din Chisinau, fiul regretatului Eugen Gladun fondator al acestei institutii si fost ministru al Sanatatii.

Traficul rutier este restrictionat pe mai multe bulevarde din Capitala

Traficul rutier din Capitala va fi restrictionat, duminica, pana la ora 15. Masura a fost luata de reprezentantii Brigazii Rutiere Bucuresti, odata cu organizarea unei competitii cicliste.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )