Libnet.ro
UNICEF

08:16

Politia Capitalei: Politistul Bogdan Gigina era in coloana oficiala a ministrului Oprea

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Politia Capitalei: Politistul Bogdan Gigina era in coloana oficiala a ministrului Oprea

Politia Capitalei Capitalei confirma ca subinspectorul Bogdan Gigina asigura deplasarea coloanei oficiale a ministrului de Interne Gabriel Oprea, iar dupa producerea accidentului coloana oficiala a fost oprita si s-au dispus masuri pentru acordarea. continuă pe Wall-Street Ro

Politia Capitalei recunoaste ca politistul mort in accidentul de marti asigura fluidizarea traficului pentru coloana oficiala a lui Gabriel Oprea. De ce era trimis in trafic pe ploaie un politist pe motocicleta?

Politistul mort in accidentul de marti seara asigura fluidizarea traficului pentru coloana oficiala a viceprim-ministrului Gabriel Oprea, se arata intr-un comunicat al Politiei Capitalei. Reprezentantii institutiei spun ca Gabriel Oprea venea din Baneasa, via Stirbei Voda, de la o activitate in cadrul unei institutii din domeniul securitatii si ordinii publice, dar surse Euractiv afirmau miercuri ca Oprea se intorcea de la restaurant. Comunicatul mai ridica o problema: de ce a fost trimis sa fluidizeze traficul pe ploaie un politist pe motocicleta, in conditiile in care insasi Politia Romana recomanda motociclistilor sa evite ciculatia pe ploaie?.

Macovei cere demisia lui Oprea, in lipsa unor explicatii privind moartea politistului Bogdan Gigina

Eurodeputatul Monica Macovei considera ca vicepremierul Gabriel Oprea ar trebui sa demisioneze in lipsa unor explicatii rapide si credibile legate de accidentul in urma caruia politistul Bogdan Gigina, care insotea coloana oficiala a vicepremierului, a murit.

Marturia celui care sustine ca a ajuns primul langa politistul Bogdan Cosmin Gigina: Masina lui Oprea nu a oprit

Vlad Petreanu prezinta, pe blogul lui, marturia unei persoane care sustine ca a ajuns prima langa politistul Bogdan Gigina, dupa ce acesta a cazut cu motocicleta intr-o gropa. Potrivit acestui mesaj, postat sub forma de comentariu la un articol de pe blogul lui Petreanu, masina in care se afla vicepremierul Gabriel Oprea nu a oprit la locul accidentului in care si-a pierdut viata omul legii.

Cele cinci mari semne de intrebare in cazul politistului care a murit dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa, in timp ce insotea coloana oficiala a lui Gabriel Oprea

Politistul Bogdan Cosmin Gigina 28 de ani) a murit marti seara, la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, unde a fost transportat dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa de pe bulevardul Stirbei Voda din Capitala. Initial, comunicatorii din Politia Capitalei au declarat ca acesta se afla intr-o misiune de fluidizare a traficului, iar abia joi au recunoscut ca acesta asigura fluidizarea traficului pentru coloana oficiala a lui Gabriel Oprea. Aceasta este prima reactie oficiala dupa accident insa raspunsurile sunt evazive, incomplete si raman multe intrebari.

Politistul care a murit dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa facea parte din coloana oficiala a ministrului Oprea. Acesta l-a avansat in grad post-mortem

Bogdan Cosmin Gigina, politistul de 28 de ani de la Brigada Rutiera care a murit, marti seara, dupa ce s-a prabusit cu motocicleta intr-o groapa sapata in mijlocul drumului, ar fi facut parte din coloana oficiala a vicepremierului pentru securitate nationala, ministrul de Interne Gabriel Oprea. Cel putin asa sustin surse judiciare ca arata primele date ale anchetei. Agentul de circulatie a fost avansat astazi in grad, post-mortem.

Controverse in jurul accidentului din coloana oficiala a vicepremierului Oprea

Politia Capitalei a confirmat ca tanarul politist de 28 de ani, care a murit dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa, facea parte din coloana oficiala a ministrului Gabriel Oprea. in timp ce oficialii din Politie cer sa se verifice daca groapa era corect semnalizata, liderii sindicatului cer demisia conducerii Brigazii de Politie care l-ar fi obligat pe Gigina sa mearga pe motocicleta seara, pe ploaie si frig.

Sindicatul Politistilor confirma: Un alt politist pe motocicleta a fost accidentat acum 3 saptamani in timp ce insotea coloana oficiala a vicepremierului

Politistul care a murit in accidentul de marti seara, Bogdan Cosmin Gigina, nu este singurul caz de accident al unui lucrator din Brigada Rutiera care insoteste coloana oficiala a ministrului de Interne Gabriel Oprea.

Gorghiu s-a gandit mai bine si ii cere demisia lui Oprea. Tomac: Daca respecta cu adevarat uniforma politista, liderul UNPR trebuie sa demisioneze

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, ii transmite vicepremierului Gabriel Oprea ca nu a procedat corect pentru ca a recunoscut abia dupa doua zile de la producerea accidentului ca politistul care a murit dupa ce a cazut intr-o groapa facea parte din coloana oficiala care il insotea. Gorghiu ii cere lui Oprea sa explice imprejurarile in care care s-a petrecut accidentul.

De ce spune TVR ca nu a difuzat imagini cu un alt politist accidentat in coloana oficiala a lui Gabriel Oprea

O echipa TVR a filmat un incident petrecut cu cateva saptamani in urma, in care un alt politist-motociclist a fost accidentat in timp ce s-ar fi aflat in coloana oficiala a vicepremierului Gabriel Oprea, dupa cum a scris, joi, Profit. ro. TVR nu a difuzat, insa, imaginile respective. Cum explica institutia decizia de a nu da pe post materialul video? Tinand cont de celelalte subiecte ale zilei si de faptul ca nu erau consecinte grave.

inca un politist din coloana oficiala a lui Gabriel Oprea ar fi fost ranit in misiune

Un alt politist care facea parte din coloana oficiala care il insotea pe ministrul de Interne, Gabriel Oprea, a fost ranit in timp ce se afla in misiune, in luna septembrie. Potrivit digi24 acest caz a iesit la suprafata abia dupa decesul politistului care il insotea pe Oprea, luni seara.

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )