Libnet.ro
UNICEF

19:00

Gorghiu s-a gandit mai bine si ii cere demisia lui Oprea. Tomac: Daca respecta cu adevarat uniforma politista, liderul UNPR trebuie sa demisioneze

Adevărul Adevărul,
Gorghiu s-a gandit mai bine si ii cere demisia lui Oprea. Tomac: Daca respecta cu adevarat uniforma politista, liderul UNPR trebuie sa demisioneze

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, ii transmite vicepremierului Gabriel Oprea ca nu a procedat corect pentru ca a recunoscut abia dupa doua zile de la producerea accidentului ca politistul care a murit dupa ce a cazut intr-o groapa facea parte din coloana oficiala care il insotea. Gorghiu ii cere lui Oprea sa explice imprejurarile in care care s-a petrecut accidentul. continuă pe Adevărul

Jerry Seinfeld, cel mai bine platit comediant din lume! A incasat 36 de milioane de dolari anul trecut!

Jerry Seinfeld este, conform celebrei publicatii Forbes, cel mai bine platit comediant din lume! Anul trecut, el a incasat nu mai putin de 36 de milioane de dolari! .

Taylor Swift, cea mai bine platita artista din lume! Cum castiga 1 milion de dolari pe zi la 25 de ani

Are doar 25 de ani, insa Taylor Swift a reusit sa-si adjudece titlul de cea mai bine platita artista din intreaga lume! Iata cum a ajuns sa castige nu mai putin de 1 milion de dolari pe zi! .

Taylor Swift, cel mai bine platita artista din lume! Cum castiga 1 milion de dolari pe zi la 25 de ani

Are doar 25 de ani, insa Taylor Swift a reusit sa-si adjudece titlul de cel mai bine platita artista din intreaga lume! Iata cum a ajuns sa castige nu mai putin de 1 milion de dolari pe zi! .

Jerry Seinfeld, cel mai bine platit comic la 17 ani de la sfarsitul serialului sau de succes

La 17 ani dupa ce s-au incheiat filmarile la Seinfeld, creatorul serialului, Jerry Seinfeld, continua sa fie cel mai bine platit comic din lume.

Forbes: Cine este cel mai bine platit actor de comedie

Americanul Jerry Seinfeld, coautor al serialului TV Seinfeld, ocupa pentru a patra oara primul loc in topul Forbes al celor mai bine platiti actori de comedie.

Reguli simple, care ne ajuta sa dormim mai bine

Din cauza stresului si a stilului de viata tot mai agitat, multi oameni sufera de oboseala, de insomnie si nu dorm suficient. Exista insa solutii simple, care ne pot ajuta sa dormim mult mai bine, iar efectul lor a fost demonstrat stiintific.

Gorghiu cere demisia lui Oprea. Kamikaze sau curaj si normalitate in politica?

Asa cum bine sesiza cineva pe facebook, in trecutul politicii romanesti exista o intreaga istorie a accidentelor. Cel mai recent e prabusirea avionului din Apuseni, eveniment care a generat niste demisii in Guvern, demisii care au creat contextul pentru ruperea USL-ului. Poate avea cazul politistului care facea parte din coloana oficiala a vicepremierului Gabriel Oprea consecinte importante asupra scenei politice romanesti? E posibil.

Alina Gorghiu ii cere demisia lui Gabriel Oprea, in legatura cu moartea politistului

Copresedintele PNL Alina Gorghiu ii solicita lui Gabriel Oprea demisia in cazul in care nu da explicatii urgente legate de conditiile in care s-a produs accidentul in urma caruia politistul care insotea coloana oficiala a vicepremierului a decedat, precizand ca trebuie sa raspunda la mai multe intrebari.

Monica Macovei cere demisia lui Oprea, dupa moartea agentului de la Rutiera

Europarlamentara Monica Macoivei i-a cerut demisia premierului Gabriel Oprea, dupa ce au aparut mai multe informatii potrivit carora politistul care a murit dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa din centrul Capitalei facea parte din coloana oficiala a ministrului.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )