Libnet.ro
UNICEF

20:45

Controverse in jurul accidentului din coloana oficiala a vicepremierului Oprea

Adevărul Adevărul,
Controverse in jurul accidentului din coloana oficiala a vicepremierului Oprea

Politia Capitalei a confirmat ca tanarul politist de 28 de ani, care a murit dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa, facea parte din coloana oficiala a ministrului Gabriel Oprea. in timp ce oficialii din Politie cer sa se verifice daca groapa era corect semnalizata, liderii sindicatului cer demisia conducerii Brigazii de Politie care l-ar fi obligat pe Gigina sa mearga pe motocicleta seara, pe ploaie si frig. continuă pe Adevărul

Politistul care a murit dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa facea parte din coloana oficiala a ministrului Oprea. Acesta l-a avansat in grad post-mortem

Bogdan Cosmin Gigina, politistul de 28 de ani de la Brigada Rutiera care a murit, marti seara, dupa ce s-a prabusit cu motocicleta intr-o groapa sapata in mijlocul drumului, ar fi facut parte din coloana oficiala a vicepremierului pentru securitate nationala, ministrul de Interne Gabriel Oprea. Cel putin asa sustin surse judiciare ca arata primele date ale anchetei. Agentul de circulatie a fost avansat astazi in grad, post-mortem.

inca un politist din coloana oficiala a lui Gabriel Oprea ar fi fost ranit in misiune

Un alt politist care facea parte din coloana oficiala care il insotea pe ministrul de Interne, Gabriel Oprea, a fost ranit in timp ce se afla in misiune, in luna septembrie. Potrivit digi24 acest caz a iesit la suprafata abia dupa decesul politistului care il insotea pe Oprea, luni seara.

Sindicatul Politistilor confirma: Un alt politist pe motocicleta a fost accidentat acum 3 saptamani in timp ce insotea coloana oficiala a vicepremierului

Politistul care a murit in accidentul de marti seara, Bogdan Cosmin Gigina, nu este singurul caz de accident al unui lucrator din Brigada Rutiera care insoteste coloana oficiala a ministrului de Interne Gabriel Oprea.

Misterele mortii politistului cazut intr-o groapa din Capitala. A fost sau nu in coloana oficiala a vicepremierului Oprea?

Procurorii de la Parchetul Tribunalului Bucuresti au deschis un dosar de cercetare penala in care s-a inceput urmarirea in rem, pentru ucidere din culpa, in cazul politistului de la Brigada Rutiera care a murit, marti, dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa sapata pentru lucrari la reteaua de gaze.

Procurorii cerceteaza daca politistul mort dupa ce a cazut intr-o groapa din Capitala se afla in coloana oficiala a ministrului Oprea

Ancheta in cazul politistului de la Rutiera care a murit dupa ce a cazut cu motocicleta intr-un crater aflat in mijlocul Bucurestiului. Moartea tanarului a provocat multa durere si ridica semne de intrebare cu privire la misiunea in care a fost implicat in momentul in care s-a produs accidentul deoarece, contrar informatiilor oficiale, acesta facea parte din dispozitivul de insotire a ministrului de Interne Gabriel Oprea.

Gorghiu s-a gandit mai bine si ii cere demisia lui Oprea. Tomac: Daca respecta cu adevarat uniforma politista, liderul UNPR trebuie sa demisioneze

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, ii transmite vicepremierului Gabriel Oprea ca nu a procedat corect pentru ca a recunoscut abia dupa doua zile de la producerea accidentului ca politistul care a murit dupa ce a cazut intr-o groapa facea parte din coloana oficiala care il insotea. Gorghiu ii cere lui Oprea sa explice imprejurarile in care care s-a petrecut accidentul.

Politia Capitalei: Politistul Bogdan Gigina era in coloana oficiala a ministrului Oprea

Politia Capitalei Capitalei confirma ca subinspectorul Bogdan Gigina asigura deplasarea coloanei oficiale a ministrului de Interne Gabriel Oprea, iar dupa producerea accidentului coloana oficiala a fost oprita si s-au dispus masuri pentru acordarea.

Politistul decedat in accidentul de motocicleta era in coloana vicepremierului Oprea

Politistul care a decedat marti in urma unui accident de motocicleta se afla in coloana oficiala a vicepremierului Gabriel Oprea, precizeaza un comunicat de presa al Politiei Romane.

De ce spune TVR ca nu a difuzat imagini cu un alt politist accidentat in coloana oficiala a lui Gabriel Oprea

O echipa TVR a filmat un incident petrecut cu cateva saptamani in urma, in care un alt politist-motociclist a fost accidentat in timp ce s-ar fi aflat in coloana oficiala a vicepremierului Gabriel Oprea, dupa cum a scris, joi, Profit. ro. TVR nu a difuzat, insa, imaginile respective. Cum explica institutia decizia de a nu da pe post materialul video? Tinand cont de celelalte subiecte ale zilei si de faptul ca nu erau consecinte grave.

Cele cinci mari semne de intrebare in cazul politistului care a murit dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa, in timp ce insotea coloana oficiala a lui Gabriel Oprea

Politistul Bogdan Cosmin Gigina 28 de ani) a murit marti seara, la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, unde a fost transportat dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa de pe bulevardul Stirbei Voda din Capitala. Initial, comunicatorii din Politia Capitalei au declarat ca acesta se afla intr-o misiune de fluidizare a traficului, iar abia joi au recunoscut ca acesta asigura fluidizarea traficului pentru coloana oficiala a lui Gabriel Oprea. Aceasta este prima reactie oficiala dupa accident insa raspunsurile sunt evazive, incomplete si raman multe intrebari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )