Libnet.ro
UNICEF

23:00

Politic Show: Premierul Ponta il avertizeaza pe presedinte: 'Domnul Basescu incalca regula constitutionala, sigur ca va trebui sa-i spunem lucrul acesta'; Gigi Becali, 'nebunul' de pe tabla de sah a politicii; Dan Voiculescu se implica activ i

Hotnews Hotnews,
Politic Show: Premierul Ponta il avertizeaza pe presedinte:

PNL il inghite cu noduri pe Becali, protejatul lui Crin. Gigi Becali se dovedeste a fi un 'cartof fierbinte' pe care Crin Antonescu si liberalii din conducerea PNL si l-au pasat ieri. Ziua cand Gigi Becali a devenit liberal. Biroul Politic Central al PNL a adoptat in unanimitate o pozitie de principiu pentru un acord politic cu PNG si PNTCD-Ciorbea in vederea. continuă pe Hotnews

Premierul Ponta: Daniel Chitoiu ramane ministru in viitorul guvern doar daca rezolva cazurile Oltchim si Hidroelectrica

Premierul Ponta sustine ca nu i-a cerut ministrului Economiei, Daniel Chitoiu, sa demisioneze dupa esecul vanzarii Oltchim deoarece acesta a mostenit siuatia de la fostul guvern, dar ca l-a atentionat ca.

Cristian Preda: Premierul Ponta vrea sa reintroduca in discutia publica suspendarea presedintelui

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda sustine ca premierul Victor Ponta nu poate rezista o zi fara sa-l intepe pe Traian Basescu si ca, in fapt, acesta vrea sa reintroduca in discutia publica.

Premierul Ponta cere autoritatilor abilitate sa investigheze atacul impotriva sefului CNCD si sa pedepseasca vinovatii

Premierul Victor Ponta solicita autoritatilor abilitate sa intreprinda masurile necesare pentru investigarea incidentului in care a fost implicat presedintele Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) si pedepsirea celor ce au incalcat legea, se arata intr-un comunicat trasmis duminica de Guvern, relateaza Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )