Libnet.ro
UNICEF

20:15

Un politician din Australia a plecat in Siria pentru a lupta impotriva gruparii Statului Islamic

B1 B1,
Un politician din Australia a plecat in Siria pentru a lupta impotriva gruparii Statului Islamic

Un politician din Australia a plecat in Siria pentru a se alatura luptatorilor kurzi in razboiul impotriva Statului Islamic, transmite The Independent. Sursa citata relateaza ca Matthew Gardiner se afla printre. continuă pe B1

VIDEOFOTO: Un zacamant de carbune din Australia arde mocnit de 6.000 de ani

In Australia, in regiunea New South Wales, exista Muntele Wingen care arde mocnit de peste 6000 de ani. Practic, la 30 de metri adancime, sub munte, se afla o mina cu un zacamant de mii de tone de lignit si turba care arde fara intrerupere de peste 6. 000 de ani. La suprafata, din cand in cand, se vede o dara densa de fum inecacios, al carei miros are un iz puternic de sulf. Noaptea se mai vad urme de roseata intensa pentru ca temperatura la nivelul solului localizat deasupra focului depaseste 350 de grade Celsius, potrivit sciencealert. com.

FBI: Un angajat bancar din New York, arestat pentru spionaj in favoarea Rusiei

Biroul Federal de Investigatii FBI) din Statele Unite a arestat preventiv, luni, un angajat bancar din New York suspectat ca ar fi agent rus de spionaj, informeaza Mediafax.

Victor Ponta, pe Twitter, despre alegerile din Grecia: Victorie categorica pentru Syriza. Lectie pentru noi: conteaza economia, joburi

Victor Ponta a postat pe contul sau de Twitter o reactie la victoria inregistrta de stanga radicala Syriza la alegerile din Grecia.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )