Libnet.ro
UNICEF

17:15

Polonezii si romanii - cele mai multe pozitii in cadrul personalului administrativ debutant al CE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Polonezii si romanii - cele mai multe pozitii in cadrul personalului administrativ debutant al CE

Polonezii si romanii ocupa cele mai multe pozitii in cadrul personalului administrativ debutant din Comisia Europeana, scrie The Economist, notand ca, desi functionarii europeni nu reprezinta statul de provenienta, tarile doresc sa-si plaseze oamenii in posturi-cheie. continuă pe Ziarul Bursa

Polonezii si romanii - cele mai multe pozitii in cadrul personalului administrativ debutant al Comisiei Europene

Polonezii si romanii ocupa cele mai multe pozitii in cadrul personalului administrativ debutant din Comisia Europeana, scrie The Economist, notand ca, desi functionarii europeni nu reprezinta statul de provenienta, tarile doresc sa-si plaseze oamenii in posturi-cheie.

Liga 1: Arbitrii care au condus cele mai multe meciuri in tur. Kovacs, alaturi de Hategan

Turul Ligii I a fost arbitrat de un total de 26 de arbitri centrali, Cristian Balaj, Alexandru Tudor si Radu Petrescu avand cele mai multe meciuri, cate 11 de fiecare.

Londra: Colindatori romani intr-una dintre cele mai mari gari

Un grup de studenti au cantat mai multe colinde romanesti intr-una dintre cele mai mari gari din Londra. Astfel, tinerii au incercat sa promoveze traditiile si obiceiurile romanesti. Studentii au impresionat trecatorii, care s-au oprit si au gustat si o felie de cozonac.

TOP cele mai anticipate jocuri video ale anului 2015

O lista cu cele mai anticipate jocuri ale anului 2015 este extrem de necesara. Asta pentru ca anul 2014 a fost plin de dezamagiri, jocuri de la care gamerii s-au asteptat multe au distrus imaginea unor companii. Pe scurt,2014 a fost plin de surprize negative la tot pasul. Din acest motiv ne uitam cu speranta la 2015 si ne incredem in faptul ca urmeaza o revolutie si inovatie, lucruri de care nu am avut parte anul acesta. Jocurile video pe [].

Trafic ingreunat pe Valea Prahovei. Se circula in coloana pe mai multe tronsoane pe drumul spre munte

Circulatia rutiera se desfasoara cu dificultate, sambata dupa-amiaza, pe mai multe tronsoane ale drumului national 1, intre Bucuresti si Brasov, drumul fiind aglomerat in special pe Valea Prahovei, pe sensul de urcare catre munte.

Trafic ingreunat de ninsoare pe mai multe drumuri din tara (VIDEO)

Ninsori abundente in toata tara. Se circula greu pe mai multe drumuri, iar mai multe echipaje de Politie verifica daca masinile sunt echipate cu anvelope de iarna. Trafic ingreunat si intre Ramnicu Sarat.

Reteaua proxenetului Don Juan. Mai multe copile au facut sex cu un iesean si au ajuns sa se prostitueze de teama sa nu ajunga vedete porno pe Facebook

Un barbat din Iasi a ademenit mai multe fete sa faca sex cu el si, dupa ce le-a amenintat ca va distribui imagini compromitatoare cu ele pe Facebook, le-a obligat sa se prostitueze pentru el. Ieseanul a fost condamnat definitiv in perioada Craciunului.

Rusia va trimite mai multe avioane si elicoptere la o baza aeriana pe care o va crea in Belarus

Rusia vrea sa trimita mai multe avioane si elicoptere decat era prevazut la o baza aeriana pe care o va crea in Belarus, pentru a asigura apararea spatiului aerian comun, a declarat ministrul rus al Apararii, Serghei Soigu, citat de RIA Novosti in pagina electronica.

Top trei actori ale caror filme au generat cele mai mari incasari in 2014

Jennifer Lawrence ocupa primul loc in topul actorilor ale caror filme au generat cele mai mari incasari in2014, arata un clasament anual realizat de editorii revistei Forbes si preluat de Mediafax.

Cum dezactivezi doua dintre cele mai enervante functionalitati ale Facebook

Aplicatiile de Facebook pentru Android si iOS sunt actualizate destul de des, dar nu toate noutatile sunt bune. Iata cum le poti opri pe cele mai enervante.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )