Libnet.ro
UNICEF

16:30

Un Pont pe Zi: Cele mai interesante cote pentru meciul Tottenham - Borussia Dortmund din Liga Campionilor (VIDEO)

B1 B1,
Un Pont pe Zi: Cele mai interesante cote pentru meciul Tottenham - Borussia Dortmund din Liga Campionilor (VIDEO)

Dan Bara a prezentat din editia de marti noapte a emisiunii Un pont pe zi cele mai interesante cote pentru meciul Tottenham si Borussia Dortmund din Liga Campionilor. Pentru o victorie a celor d. continuă pe B1

Un Pont pe Zi: Cote si ponturi pentru meciul Barcelona - Juventus din Liga Campionilor(VIDEO)

Dan Bara a prezentat din editia de luni noapte a emisiunii Un pont pe zi cele mai interesante cote pentru meciul Barcelona - Juventus, din prima etapa a fazei grupelor din Liga.

Cele mai interesante concepte interesante prezentate la Salonul Auto de la Frankfurt

Aproape orice concept dezvaluit publicului la Salonul Auto de la Frankfurt vine cu propulsie hibrida sau electrica. Din pacate vom astepta mai bine de trei ani pana le vom vedea pe strazi. Iata care sunt cele mai interesante concepte dezvaluite anul.

Cele mai bune metode pentru pastrarea zarzavaturilor peste iarna. Sfaturile celei mai populare bucatarese a romanilor

Printre borcanele de gem si cele de muraturi, gospodinele isi fac timp in aceasta perioada sa puna bine pentru la iarna si legume proaspete. Iata cateva dintre sfaturile pe care le-am gasit in cartea de bucate a Sandei Marin, celebra autoare de carti de bucate.

ANALIZA Planurile la zi pentru autostrada Sibiu - Pitesti, dezastru cu premeditare. Compania de Drumuri ignora toata observatiile expertilor europeni si vrea sa contracteze lucrarile pe sectoarele montane, cele mai dificile, in baza unor studii depasite

Un raport realizat in 2013 de Jaspers, consultantul independent al Comisiei Europene, inventaria nenumaratele deficiente ale Studiului de Fezabilitate SF) realizat in 2008 pentru autostrada Sibiu - Pitesti. Documentul arata nevoia majora a unui studiu geotehnic cuprinzator pentru prima autostrada montana din Romania. Asta pentru ca fostul SF avea doar 300 de foraje, fata de cele peste 2. 200 considerate de experti ca fiind un minim necesar: toate terasamentele, sapaturile, structurile si tunelurile din studiul din 2008 nu erau adecvat analizate geotehnic. La patru ani distanta, dupa ce a contractat revizuirea SF-ului in termeni nerealisti si a gestionat defectuos contractul, Compania de Autostrazi vrea sa construiasca partile cele mai dificile ale autostrazii in baza vechiului SF, considerat depasit. Rezultatul ar putea fi catastrofal: o autostrada ce ar putea avea probleme majore de constructie, asa cum am vazut deja in cazul Sibiu - Orastie.

GRAFIC Domeniile cu cele mai mai multe firme aflate in faliment

Domeniul in care activeaza cele mai multe companii din Romania si cel unde se inregistreaza cea mai mare crestere a cifrei de afaceri este si sectorul cu cele mai multe firme aflate in faliment. Acest fapt, precum si solvabilitatea redusa a firmelor, mentin acest domeniu in continuare extrem de riscant pentru creditori, arata un studiu realizat de Creditinfo Romania.

Merita peste 1.000 de dolari cele mai performante smartphone-uri din piata? - Cum s-a ajuns aici si de ce telefoanele sunt atat de scumpe

Noul iPhone X anuntat marti seara ajunge sa coste in Europa si peste 1. 300 de euro in versiunea cu 256 GB de stocare si tot mai multe modele, cum ar fi si Samsung Galaxy Note 8, au depasit pragul de 1. 000 de dolari in Europa. Cele mai sofisticate smartphone-uri din piata sunt tot mai scumpe si fiindca pe ele au fost puse tehnologii noi cu piese costisitoare, dar si fiindca marile companii vor sa aiba pe aceste modele de top marje de profit cat mai mari. Dar merita sa dai peste 1. 000 de dolari pe un smartphone ultra-performant?.

Austria ofera cele mai mari obligatiuni seculare din Europa

Austria este pregatita sa devina primul stat membru al zonei euro care a emis o obligatiune de 100 de ani, permitandu-i sa blocheze unele din cele mai mici costuri de finantare din istorie pentru urmatorul veac, potrivit agentiei de stiri Bloomberg.

Numarul cautarilor online de rechizite in prag de scoala a crescut pentru al treilea an consecutiv. Care sunt cele mai cautate produse

Pentru al treilea an consecutiv, numarul cautarilor online de rechizite pentru inceputul de an scolar va atinge o crestere de peste 40% si in 2017, dupa cresterile de 50% in 2015 si 2016, arata o analiza facuta de MoLoSo Agency.

Una dintre cele mai mari Gradini Zoologice din Romania, modernizata de pentru ore de biologie tinute in aer liber

Infiintata in anul 1980, Gradina Zoologica din Calarasi este printre cele mai mari din tara. intins pe o suprafata de 10 hectare, parcul care adaposteste 74 de specii de pasari si animale se modernizeaza. Autoritatile locale au investit 330. 000 de euro, fonduri europene, pentru reabilitarea infrastructurii de mici dimensiuni si promovarea in scop didactic a unui ecosistem piscicol.

Una dintre cele mai mari Gradini Zoologice din Romania, modernizata pentru ore de biologie tinute in aer liber

Infiintata in anul 1980, Gradina Zoologica din Calarasi este printre cele mai mari din tara. intinsa pe o suprafata de 10 hectare, parcul care adaposteste 74 de specii de pasari si animale se modernizeaza. Autoritatile locale au investit 330. 000 de euro, fonduri europene, pentru reabilitarea infrastructurii de mici dimensiuni si promovarea in scop didactic a unui ecosistem piscicol.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2662 seconds )