Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ponta, despre Dan Voiculescu: Stiu ca e la moda sa te speli pe mani. Am fost la Grivco pentru a ma intalni cu el (VIDEO)

B1 B1,
Ponta, despre Dan Voiculescu: Stiu ca e la moda sa te speli pe mani. Am fost la Grivco pentru a ma intalni cu el (VIDEO)

PrmeierulVictor Ponta a declarat, joi, in emisiunea AdevarulLive, referitor la procesele in care este implicat Dan Voiculescu, ca stie ca este la moda sa te speli pe maini. Strict. continuă pe B1

Dan Voiculescu: in conturile lui Traian Basescu s-au depus bani cu sacosa

Dan Voiculescu a vorbit din nou, luni, despre faptul ca in conturile lui Traian Basescu au fost depusi bani cu sacosa, afirmatie pe care a facut-o initial la finele saptamanii trecute. Astept o.

Dan Voiculescu ramane sub control judiciar, a decis Curtea de Apel Bucuresti

Curtea de Apel Bucuresti a respins, joi, cererea lui Dan Voiculescu de ridicare a controlului judiciar impus de procurorii DNA in dosarul in care omul de afaceri este acuzat de santaj. Pe 10 iulie, Tribunalul Bucuresti respinsese, de asemenea, solicitarea lui Voiculescu, insa acesta a contestat decizia la Curtea de Apel Bucuresti.

Dan Voiculescu ramane sub control judiciar: Curtea de Apel a suspendat procesul

Curtea de Apel Bucuresti a suspendat judecarea procesului in care Dan Voiculescu contesta controlul judiciar impus de procurorii DNA in dosarul de santaj, dupa ce a decis sa sesizeze inalta Curte de Casatie si.

Sentinta. Dan Voiculescu afla astazi daca va fi obligat in continuare sa vorbeasca zilnic cu politia

Dan Voiculescu afla joi daca va fi cercetat in continuare sub control judiciar, magistratii Curtii de Apel Bucuresti fiind asteptati sa anunte o decizie definitiva in acest caz. Omul de afaceri a contestat masura dispusa de procurorii anticoruptie care il acuza ca ar fi amenintat trei oameni de afaceri sa incheie cu trusturile sale de presa contracte de publicitate. Voiculescu spune ca il deranjeaza sa vorbeasca zilnic cu politia.

Dan Voiculescu afla astazi daca scapa de controlul judiciar

Curtea de Apel Bucuresti ar urma sa se pronunte astazi cu privire la cererea lui Dan Voiculescu de ridicare a controlului judiciar impus de procurorii DNA in dosarul de santaj.

Dan Voiculescu, din nou la CAB pentru a afla daca scapa de masura controlului judiciar

Dan Voiculescu afla joi daca scapa de masura controlului judiciar. Magistratii Curtii de Apel Bucuresti judeca contestatia formulata de fondatorul Partidului Conservator, dupa ce Tribunalul Bucuresti a.

Avocatul lui Dan Voiculescu a incheiat un contract uluitor cu Academia Romana

Avocatul lui Dan Voiculescu, Lucian Dumitrescu, a incheiat, in anul 2007, un contract de aistenta juridica cu FUndatia Patromoniu a Academiei Romane. Acest contract prevedea ca avocatul sa primeasca de la 10% la.

Jurnalistul Robert Turcescu il contrazice pe Dan Voiculescu, care spune ca este fara avere si fara afaceri cu statul

Fara avere si fara afaceri cu statul. Asa s-ar descrie pe scurt Dan Voiculescu. Desi aproape s-a jurat pe treptele Curtii de Apel Bucuresti ca nu a facut afaceri cu institutiile Romaniei, jurnalistul Robert.

Dan Voiculescu spune ca e fara avere si fara afaceri cu statul: Documentele il contrazic

Fara avere si fara afaceri cu statul. Asa s-ar descrie pe scurt Dan Voiculescu. Desi aproape s-a jurat pe treptele Curtii de Apel Bucuresti ca nu a facut afaceri cu institutiile Romaniei, jurnalistul Robert.

UPDATE. Dan Voiculescu afla doar joi daca scapa de controlul judiciar

Curtea de Apel Bucuresti a amanat pentru ziua de joi pronuntarea unei decizii cu privire la contestatia formulata de fondatorul grupului Intact, Dan Voiculescu, fata de masura controlului judiciar, dispusa intr-un dosar in care este cercetat de procurori pentru sapte fapte de santaj asupra unor oameni de afaceri. Tribunalul Bucuresti a mentinut, anterior, decizia procurorilor de cercetare a sa sub control judiciar.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )