Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ponta: Geoana ar putea candida la alegerile parlamentare SUSTINUT DE USL.

România Liberă România Liberă,
Ponta: Geoana ar putea candida la alegerile parlamentare SUSTINUT DE USL.

Fostul presedinte al PSD si actualul senator independent Mircea Geoana ar putea candida la alegerile parlamentare sustinut de USL, potrivit actualului lider al PSD, Victor Ponta, potrivit Mediafax. Intrebat la postul B1 TV daca Mircea Geoana va candida sustinut de USL, presedintele PSD a raspuns: Eu cred ca da. El a adaugat ca trebuie sa aiba o discutie cu acesta. In luna august, Mircea Geoana a declarat ca el nu a plecat niciodata din PSD si ca se considera in continuare un . continuă pe România Liberă

Judecatorul Paula Pantea este presedintele BEC pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie.

Judecatorul Paula C. Pantea este presedintele Biroului Electoral Central BEC) pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, informeaza Mediafax. Potrivit unui comunicat al BEC, Biroul Electoral Central a fost completat, in sedinta de astazi, in conformitate cu art. 14 alin. 3) din Legea nr. 35/2008 cu modificarile si completarile ulterioare, cu presedintele si vicepresedintii Autoritatii Electorale Permanente, cu cate un reprezentant al partidelor politice parlamentare si organizatiilor .

USL a incheiat negocierile pentru alegerile parlamentare: PSD obtine mai multe colegii decat PNL

In urma negocierilor purtate in Delta Dunarii, la Murighiol, s-a stabilit numarul colegiilor ce revin partidelor care compun USL. Alianta PSD UNPR a reusit sa obtina mai multe colegii decat Alianta.

Partidul Verde si Miscarea Verzilor primesc colegii din partea PSD la alegerile parlamentare

Partidul Verde si Miscarea Verzilor vor primi colegii pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie din cota PSD, au declarat, sambata, surse din cadrul Miscarii Verzilor, conform ziarului Adevarul.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )