Libnet.ro
UNICEF

19:00

USL a incheiat negocierile pentru alegerile parlamentare: PSD obtine mai multe colegii decat PNL

B1 B1,
USL a incheiat negocierile pentru alegerile parlamentare: PSD obtine mai multe colegii decat PNL

In urma negocierilor purtate in Delta Dunarii, la Murighiol, s-a stabilit numarul colegiilor ce revin partidelor care compun USL. Alianta PSD UNPR a reusit sa obtina mai multe colegii decat Alianta. continuă pe B1

USL a incheiat negocierile pentru alegerile parlamentare

In urma negocierilor purtate in Delta Dunarii, la Murighiol, s-a stabilit numarul colegiilor ce revin partidelor care compun USL. Alianta PSD UNPR a reusit sa obtina mai multe colegii decat Alianta.

USL a incheiat negocierile pentru impartirea colegiilor: PSD va avea 246 de candidati, PNL 206 - surse

PSD va avea 246 de candidati pe listele USL, dintre care 30 vor reveni UNPR, in timp ce PNL va avea 206 candidati, dintre care 21 de colegii eligibile vor reveni conservatorilor, au declarat pentru HotNews. ro surse participante la reuniunea conducerii USL care are loc in acest week-end in Delta Dunarii, la Murghiol.

Judecatorul Paula Pantea este presedintele BEC pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie.

Judecatorul Paula C. Pantea este presedintele Biroului Electoral Central BEC) pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, informeaza Mediafax. Potrivit unui comunicat al BEC, Biroul Electoral Central a fost completat, in sedinta de astazi, in conformitate cu art. 14 alin. 3) din Legea nr. 35/2008 cu modificarile si completarile ulterioare, cu presedintele si vicepresedintii Autoritatii Electorale Permanente, cu cate un reprezentant al partidelor politice parlamentare si organizatiilor .

intalnire de lux in Delta: Primarii si presedintii de CJ din USL isi impart colegiile pentru alegerile parlamentare

Baronilor locali nu le place sa fie deranjati. Presedintii de consilii judetene USL s-au intalnit in mare secret intr-unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Delta Dunarii. Pentru a se asigura ca.

Ponta, despre negocierile pentru colegii in USL: E o paritate cu mici reglaje

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri seara, dupa intalnirea liderilor USL de la Murighiol, ca negocierea colegiilor pentru alegerile din toamna reprezinta o paritate cu mici reglaje. Potrivit lui Ponta, asa cum s-a intamplat si la locale, si la parlamentare PSD va avea mai multi parlamentari decat are acum, iar PNL de asemenea va avea mai multi parlamentari.

Partidul Verde si Miscarea Verzilor primesc colegii din partea PSD la alegerile parlamentare

Partidul Verde si Miscarea Verzilor vor primi colegii pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie din cota PSD, au declarat, sambata, surse din cadrul Miscarii Verzilor, conform ziarului Adevarul.

Ponta: Alegerile parlamentare vor fi organizate pe actuala lege electorala, desi are mari defecte

Premierul Ponta afirma ca alegerile parlamentare din acest an vor fi organizate pe baza actualei legi electorale, desi aceasta are doua mari defecte, respectiv creste numarul de parlamentari si permite accesul in Parlament a unor candidati situati pe locuri inferioare in dauna celor de pe primul loc.

Ponta: Alegerile parlamentare vor fi organizate pe actuala lege electorala, desi are mari defecte.

Premierul Ponta afirma ca alegerile parlamentare din acest an vor fi organizate pe baza actualei legi electorale, desi aceasta are doua mari defecte, respectiv creste numarul de parlamentari si permite accesul in Parlament a unor candidati situati pe locuri inferioare in dauna celor de pe primul loc, potrivit Mediafax. Decizia Curtii Constitutionale este foarte clara, nu putem sa modificam legislatia cu sase luni inainte. Deci e foarte clar, alegerile din 9 decembrie - de altfel sunt pornite .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )