Libnet.ro
UNICEF

22:00

Partidul Verde si Miscarea Verzilor primesc colegii din partea PSD la alegerile parlamentare

B1 B1,
Partidul Verde si Miscarea Verzilor primesc colegii din partea PSD la alegerile parlamentare

Partidul Verde si Miscarea Verzilor vor primi colegii pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie din cota PSD, au declarat, sambata, surse din cadrul Miscarii Verzilor, conform ziarului Adevarul. continuă pe B1

Partidul Verde si Miscarea Verzilor primesc colegii din partea PSD la alegerile parlamentare

Atat Partidul Verde, cat si Miscarea Verzilor - Democrati Agrarieni vor primi colegii pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie din cota PSD, au declarat, sambata, surse din cadrul Miscarii Verzilor.

Partidul Verde si Miscarea Verzilor - Democrati Agrarieni au convenit asupra unui calendar de fuziune

Presedintele Partidului Verde, Ovidiu Iane si presedintele Miscarii Verzilor - Democrati Agrarieni, Remus Cernea, au participat la Murighiol, la discutiile USL privind strategia electorala a aliantei si atribuirea colegiilor, se arata intr-un comunicat de presa.

Antonescu, despre autodenuntul lui Ponta: Colegii din PSD au apucaturi colectiviste.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, la RTV, despre initiativa lui Victor Ponta de a se autodenunta la DNA pe tema referendumului, ca cei din PSD au, prin traditie, apucaturi colectiviste si ca este un gest simbolic potrivit mai degraba in opozitie, potrivit Mediafax. Colegii din PSD - nu o spun cu nicio malitiozatate - prin traditie au apucaturi colective, colectiviste si atunci sigur ca s-au dus mai multi. Apreciez acest gest, moralmente ma solidarizez si eu cu el, cred .

Leonard Orban la RFI : Ma astept in continuare la dificultati importante din partea Olandei in dosarul Schengen

Olanda va avea in continuare o rezerva consistenta in privinta aderarii Romaniei la Spatiul Schengen, spune la RFI ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban. El se asteapta la dificultati importante din partea Olandei, in ciuda rezultatelor alegerilor parlamentare de miercuri, 12 septembrie.

Crin Antonescu, despre autodenuntul lui Ponta: Colegii din PSD au apucaturi colectiviste

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, ca cei din PSD au, prin traditie, apucaturi colectiviste si ca este un gest simbolic potrivit mai degraba in opozitie. Presedintele Senatului s-a referit.

Ponta despre recompensele din partea Fiscului: Voinea sa se gandeasca de mai multe ori inainte sa dea un proiect

Premierul Victor Ponta l-a apostrofat public pe secretarul de stat din Ministerul de Finante, Liviu Voinea, potrivit caruia persoanele care dau informatii Fiscului despre vecinii evazionisti, pot fi stimulate.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2056 seconds )