Libnet.ro
UNICEF

06:31

Ponta ii invita pe liberali la negocieri pentru refacerea USL

România Liberă România Liberă,
Ponta ii invita pe liberali la negocieri pentru refacerea USL

Premierul si liderul PSD Victor Ponta a invitat liberalii care cred in USL la masa negocierilor pentru refacerea Uniunii Social-Liberale, duminica seara, dupa anuntarea exit-poll-urilor la alegerile europarlamentare. continuă pe România Liberă

Ponta: De maine ne putem aseza la masa cu liderii PNL pentru refacerea USL

Premierul Victor Ponta a declarat ca, de luni, liderii PSD sunt dispusi sa se aseze la masa cu liderii PNL care doresc refacerea USL. Ponta a mai precizat ca cei care au jucat la poker soarta Uniunii si au pierdut .

Ponta invita PNL din nou la guvernare: De maine suntem dispusi sa ne asezam la masa cu liderii PNL care cred in USL

Premierul Victor Ponta a comentat, duminica seara, primele rezultate exit-poll. El a insistat ca aceste rezultate, chiar si in cazul in care vor fi confirmate, trebuie tratate cu modestie si a declarat ca Romania a trecut testul democratiei. El a sustinut ca PNL a fost sanctionat de electorat pentru destramarea USL, dar a subliniat ca le ofera liberalilor o sansa: revenirea la guvernare.

Liderul PNL Iasi: Oferta PSD privind refacerea USL, cea mai otravita invitatie pe care ne-o putea face

Liderul PNL Iasi, Cristian Adomnitei, a declarat ca oferta PSD privind refacerea USL reprezinta o invitatie otravita, fiind vorba despre o etapa din destructurarea PNL pe care o doresc social-democratii.

Victor Ponta: De maine suntem dispusi sa ne asezam la masa cu liderii PNL care doresc refacerea USL (VIDEO)

Liderul PSDVictor Ponta a declarat, duminica, dupa exit-poll-urile europarlamentarilor ca rezultatul este unul peste asteptari, fiind un semnal de incredere pentru continuarea guvernarii si refacerea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )