Libnet.ro
UNICEF

20:15

Ponta invita PNL din nou la guvernare: De maine suntem dispusi sa ne asezam la masa cu liderii PNL care cred in USL

Adevărul Adevărul,
Ponta invita PNL din nou la guvernare: De maine suntem dispusi sa ne asezam la masa cu liderii PNL care cred in USL

Premierul Victor Ponta a comentat, duminica seara, primele rezultate exit-poll. El a insistat ca aceste rezultate, chiar si in cazul in care vor fi confirmate, trebuie tratate cu modestie si a declarat ca Romania a trecut testul democratiei. El a sustinut ca PNL a fost sanctionat de electorat pentru destramarea USL, dar a subliniat ca le ofera liberalilor o sansa: revenirea la guvernare. continuă pe Adevărul

Ponta a invitat PNL inapoi la Guvernare

Liderul PSD Victor Ponta a invitat PNL inapoi la Guvernare, la o ora dupa ce au fost anuntate exit-poll-urile pentru alegerile europarlamentare. Domnia sa a declarat: De maine suntem dispusi sa ne asezam la masa cu liderii PNL pentru a continua proiectul USL pentru care au optat alegatorii in 2012. Semnalul dat de electorat este foarte clar. Este o mana intinsa pe care cred ca multi o asteapta.

VIDEO Victor Ponta: De maine suntem dispusi sa ne asezam la masa cu liderii PNL care doresc refacerea USL

De maine suntem dispusi sa ne asezam la masa cu liderii PNL care cred in USL si doresc refacerea USL, pentru a reporni de acolo de unde am lasat proiectul pe care romanii l-au votat in 2012. Este o mana intinsa pe care sunt convins ca foarte multi o asteapta . ) semnalul dat de electorat, atat noua cat si liderilor liberali, este unul foarte clar, a declarat premierul Victor Ponta, duminica seara, la sediul PSD, dupa ce, conform exit-pollurilor, alianta PSD-PC-UNPR a obtinut peste 40%.

Calin Popescu-Tariceanu s-a inscris din nou in PNL

Calin Popescu-Tariceanu s-a inscris din nou in Partidul National Liberal. Acesta a depus adeziunea la Satu Mare, declarandca a fost mereu dispus sa revina in PNL. Presedintele Senatului, Calin.

Calin Popescu Tariceanu vrea din nou in PNL. Antonescu: Sunt foarte multi oameni care se reinscriu

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, vrea sa se inscrie din nou in PNL, partid din care a demisionat in urma cu trei luni. Acesta ar fi acceptat o invitatie venita din partea presedintelui PNL Satu.

Nici de aceasta data! Sofia Vergara s-a despartit din nou de logodnic

Nu a fost sa fie nici de aceasta data. Sofia Vergara si logodnicul ei, Nick Loeb, s-au despartit din nou.

Victor Ponta: De maine suntem dispusi sa ne asezam la masa cu liderii PNL care doresc refacerea USL (VIDEO)

Liderul PSDVictor Ponta a declarat, duminica, dupa exit-poll-urile europarlamentarilor ca rezultatul este unul peste asteptari, fiind un semnal de incredere pentru continuarea guvernarii si refacerea.

UPDATE. Calin Popescu Tariceanu vrea din nou in PNL. Antonescu: Nu este exclus

Calin Popescu Tariceanu vrea sa revina in PNL. Politicianul anuntat public aceasta intentie pe pagina sa de Facebook. Antonescu: Nu este exclus.

Vesti de pe Marte. Roverul Curiosity a incheiat forarea. Porneste din nou la drum

Roverul Curiosity, apartinand NASA si aflat intr-o misiune de explorare la suprafata planetei Marte, si-a incheiat activitatea de forare pentru a aduna mostre din solul martian si se pregateste pentru a.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )