Libnet.ro
UNICEF

19:15

Ponta participa la deschiderea anului scolar la un colegiu din Targu-Jiu.

România Liberă România Liberă,
Ponta participa la deschiderea anului scolar la un colegiu din Targu-Jiu.

Primul-ministru Victor Ponta participa la deschiderea anului scolar la Colegiul National Tudor Vladimirescu din Targu-Jiu. Numarul elevilor care incep anul scolar 2013 - 2014 in Capitala a crescut cu aproape 5. 000, ajungand la 241. 930, acestia fiind inscrisi in peste 400 de unitati de invatamant de stat. In anul scolar 2013 - 2014 vor functiona 425 de unitati de invatamant, dintre care 406 in invatamantul de masa si 19 in invatamantul special. continuă pe România Liberă

Unde va fi prezent premierul Victor Ponta la deschiderea anului scolar

Primul ministru Victor Ponta va fi prezent maine, la festivitatea de deschidere a anului scolar, la Colegiul National Tudor Vladimirescu din Targu Jiu.

inceperea anului scolar modifica programul mijloacelor de transport in comun

Odata cu deschiderea noului an scolar, Societatea de Transport Local din Oradea isi modifica programul si prelungeste programul unui punct de lucru pentru preluarea datelor, in vederea eliberarii cardului electronic de calatorie.

Cinci scoli din judetul Galati nu vor incepe cursurile pe 16 septembrie

Cinci scoli din judetul Galati nu isi votr incepe cursurile pe 16 septembrie, odata cu deschiderea anului scolar 2013-2014, potrivit unui comunicat al MinisteruluiEducatiei. Potrivit lui Mircea Toader,.

Peste 3 milioane de copii incep maine scoala. Care sunt noutatile anului scolar

Aproximativ 3,2 milioane de elevi incep luni cursurile noului an scolar 2013 - 2014, in cele peste 7. 000 de unitati de invatamant cu personalitate juridica, de stat si private, din tara. Acestia vor avea parte de cateva schimbari:semestre scolare egale si vacanta de iarna scurtata, evaluari nationale in clasa a II-a, a IV-a si a VI-a, admitere la liceu 70% pe baza mediei de la Capacitate si mai multe simulari pentru examenele nationale.

Noutatile anului scolar: perchezitii si interdictii pentru elevii din Bucuresti

Noul an scolar vine cu reguli mult mai stricte pentru combaterea violentei in scoli, cel putin la nivelul Capitalei: elevii vor fi controlati in ghiozdane si dulapuri pentru a nu aduce arme, alcool, droguri si/sau brichete, vestimentatia trebuie sa respecte normele scolilor si nu vor avea voie cu telefon sau walkman in scoala. Fumatul nu este permis si nici chiulul de la orele de sport.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )